سردار عراقی: به برکت مجاهدت امثال شهید حاجی‌زاده توان بالای موشکی و پهپادی داریم

رئیس پژوهشکده دفاع مقدس دانشگاه عالی دفاع ملی گفت: ما قدرت نظامی خوبی داریم و در حوزه موشکی و پهپادی به برکت خون شهید حاجی‌زاده شاهد توانمندی‌های بالایی بودیم.
کد خبر: ۷۸۰۹۴۴
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۶ - 27September 2025

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع‌پرس، سردار سرتیپ پاسدار «عبدالله عراقی»، رئیس پژوهشکده دفاع مقدس دانشگاه عالی دفاع ملی امروز (شنبه) در همایش «نقش امام خامنه‌ای، اطلاعات و رسانه در دفاع مقدس ۱۲ روزه» که در پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار شد، اظهار داشت: رزمندگان دوران دفاع مقدس در رکاب ولایت همچنان ایفای نقش می‌کنند.

سردار عراقی: به برکت مجاهدت امثال شهید حاجی‌زاده توان بالای موشکی و پهپادی داریم

وی ادامه داد: جنگ ۱۲ روزه نشان داد که شهدای ما با قدرت ایستادند و نام و یادشان را گرامی می‌داریم. 

رئیس پژوهشکده دفاع مقدس پژوهشگاه با اشاره به اهمیت تجربیات فرماندهان و رزمندگان دفاع مقدس، اضافه کرد: وابستگان دارای تجربه زیادی هستند و می‌توانند به مجموعه جهت پیشبرد امور کمک کنند. 

وی تاکید کرد: در ابتدای دوران دفاع مقدس کشور به هم ریخته بود، اما امام و ملت بزرگ ایران همان دوران هم محکم ایستادند و به ارتش رژیم بعث عراق سیلی زدند. در عملیات‌های مختلف دوران دفاع مقدس از جمله ثامن الائمه (ع)، طریق القدس، فتح المبین و بیت‌المقدس دشمن بعثی را عقب راندیم و از جنگ تحمیلی سربلند بیرون آمدیم. 

رئیس پژوهشکده دفاع مقدس تصریح کرد: در دفاع مقدس ۱۲ روزه نیز دشمن در ابتدا برنامه‌ریزی دقیقی انجام داده بود و چون از قبل اطلاعات داشتند دانشمندان و فرماندهان ما را به شهادت رساندند؛ در حقیقت اگر پیش‌بینی‌های لازم نبود ممکن بود کشور فرو بریزد. 

وی افزود: با مدیریت فرمانده معظم کل قوا در کمتر از ۲۴ ساعت فرماندهان جایگزین شدند و پهپاد‌ها و موشک‌ها شلیک شدند و شاکله محاسباتی دشمن فروریخت و ضربه سختی به دشمن وارد آمد؛ این در حالی است که پس از جنگ‌های اعراب و «اسرائیل» هیچکس جز محور مقاومت جرأت نکرده بود علیه اسرائیل اقدام کند. 

سردار عراقی یادآور شد: ما قدرت نظامی خوبی داریم و در حوزه موشکی و پهپادی به برکت خون شهید حاجی‌زاده شاهد توانمندی‌های بالایی بودیم.

انتهای پیام/ 281

نظر شما
پربیننده ها