مکتب شهدا مکتبی است که انسان را به اوج بندگی خدا می‌رساند

فرمانده سپاه کلاله گفت: شهدا پیام‌آوران یک مکتب بودند، مکتبی که انسان را به اوج بندگی خدا می‌رساند، و در آن جان دادن برای وطن، عبادت است. و امروز وظیفه ماست که این پیام را به نسل جوان منتقل کنیم.
کد خبر: ۷۸۰۹۷۴
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۳ - 27September 2025
به گزارش دفاع‌پرس از گلستان، سرهنگ پاسدار «رمضانعلی قاسم‌پور»فرمانده سپاه شهرستان کلاله، در یادواره شهدای روستای حاجعلی اسلامی بر ضرورت درونی‌سازی فرهنگ ایثار و شهادت در زندگی روزمره تأکید کرد. وی با انتقاد از برخی رفتار‌های ظاهری اظهار داشت: «اگر یادواره برگزار کنیم، کوچه‌ها را به نام شهدا مزین کنیم، اما در عمل خلاف راه شهدا رفتار کنیم، به والله شهدا راضی نیستند. این ما هستیم که به این مراسم‌ها نیاز داریم، نه شهدا.»
 
مکتب شهدا مکتبی است که انسان را به اوج بندگی خدا می‌رساند
 
سرهنگ قاسم‌پور با اشاره به اهمیت مطالعه وصیت‌نامه‌های شهدا، از حضار خواست تا با مرور این اسناد معنوی، مسیر زندگی خود را بازنگری کنند. او با نقل قولی از شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: «تا شهید نباشی، شهید نمی‌شوی.» وی افزود: «شهدا راه صد ساله را یک‌شبه طی کردند، چون شناخت داشتند و هدفمند زندگی کردند.»
 
وی در ادامه به چهار گام اساسی در مسیر شهدا اشاره کرد:
۱. شناخت و معرفت نسبت به هدف زندگی و باور به آخرت ۲. هجرت از زندگی مادی به سوی معنویت ۳. ریاضت و استقامت در برابر سختی‌ها و موانع دنیوی ۴. خدمت بلند به دین و جامعه بدون آلودگی به دنیا
 
فرمانده سپاه کلاله ادامه داد: شهدا فقط در میدان جنگ نبودند؛ آنان پیام‌آوران یک مکتب بودند، مکتبی که انسان را به اوج بندگی خدا می‌رساند، مکتبی که در آن، جان دادن برای وطن، عبادت است؛ و امروز، وظیفه ماست که این پیام را به نسل جوان منتقل کنیم شهدا سرمایه‌های معنوی این ملت‌اند. عزت امروز ما، اقتدار امروز ما، همه مدیون آنهاست؛ و زیباترین عبادت، زنده نگه داشتن یاد و نام شهداست. بیایید با برنامه‌ریزی، با روایت‌گری، با هنر، با قلم، و با زبان دل، نسل جوان را با منش شهدا آشنا کنیم
 
این مقام مسئول تصریح کرد: فرمانده سپاه کلاله با اشاره به مقاومت مردم مظلوم غزه، یمن و لبنان، روحیه شهادت‌طلبی را رمز ایستادگی در برابر استکبار جهانی دانست و گفت: «اگر روحیه جهادی در کار نباشد، کار برکت ندارد و نمی‌توان پاسخگو بود.»
 
سرهنگ قاسم‌پور به ایام شهادت سید حسن نصرالله اشاره کرد و او را «اسوه مقاومت» و «یار دیرین حضرت آقا» خواند. وی تأکید کرد که راه و اندیشه این شهید ادامه دارد و شهادتش نه پایان، بلکه آغاز مرحله‌ای نوین در مسیر مقاومت است.
 
انتهای پیام /
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار