به گزارش دفاعپرس از زاهدان، «غلامیان» فرمانده پایگاه سوره حوزه مقاومت بسیج نرجس خاتون (س) سیستان و بلوچستان گفت: همزمان با فرا رسیدن هفته دفاع مقدس بسیجیان با رویکردی نوآورانه طرح ویژهای را برای زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای گرانقدر آغاز کردند.
وی افزود: یکی از وظایف خطیر بسیجیان این پایگاه این است که اقدام به انتقال پیام شهدا به نسل امروز کنند.
غلامیان ادامه داد: طرح توزیع رزق معنوی که حاوی وصیتنامه شهدا میباشد در واقع با هدف ایجاد انگیزه فرهنگی در جامعه تدوین شده است.
وی اضافه کرد: از این طریق وصیتنامه شهدا ارزشهای ناب دفاع مقدس را در دل شهر طنینانداز کند.
وی عنوان کرد: هدف اصلی این اقدام یادآوری بصیرت، شجاعت و معنویت شهدای دفاع مقدس به تمامی اقشار جامعه به ویژه نوجوانان و جوانان این مرزوبوم است.
وی اضافه کرد: این بسته فرهنگی که با دقت خاصی توسط نوجوانان بسیجی آماده شده سعی بر این داشتیم تا پیامهای کلیدی که عصاره وصیتنامه شهداست به شکلی ملموس و قابل درک برای نسل امروز منتقل کنیم.
انتهای پیام/