دومین کنگره شهدای گیلان جلوه‌ای از همدلی و شکوه بانوان گیلانی

رئیس سازمان بسیج جامعه زنان سپاه قدس گیلان با اشاره به برگزاری دومین کنگره ۸ هزار شهید استان گیلان گفت: این کنگره جلوه‌ای از مشارکت، همدلی و شکوه بانوان گیلانی بود که با برنامه‌ریزی دقیق و بهره‌گیری از ظرفیت‌های بومی، به نحو احسن برگزار شد.
کد خبر: ۷۸۱۱۳۹
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۱ - 27September 2025
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از رشت، «طاهره عاشوریان» رئیس سازمان بسیج جامعه زنان سپاه قدس گیلان امروز در حاشیه بازدید از موزه شهدا با اشاره به نقش سردار شهید سلامی در شکل‌گیری دومین کنگره ۸ هزار شهید استان گیلان اظهار داشت: سردار شهید سلامی دغدغه بسیار زیادی برای کنگره گیلان داشتند و با در نظر گرفتن اعتبار مناسب برای استان، درصدد برگزاری هرچه باشکوه‌تر آن بودند.
دومین کنگره شهدای گیلان جلوه‌ای از همدلی و شکوه بانوان گیلانی
رئیس سازمان بسیج جامعه زنان سپاه قدس گیلان با تاکید بر اینکه این کنگره با برنامه‌های مختلف بویژه جلوه‌های عاشقی و نمایش، فضای بسیار عالی را رقم زد گفت: براساس ارزیابی و نظرسنجی‌ها، غرفه بسیج جامعه زنان پس از بسیج جامعه پزشکی، رتبه دوم را کسب کرد. 
 
عاشوریان با تقدیر از برگزار کنندگان بویژه بانوان استانداری در این رویداد، گفت: اجلاسیه بانوان شهیده با دعوت از ۴۳۰ مادر شهید از نظر محتوایی بسیار کار شده بود.
 
وی با بیان اینکه از اجرای سرود ملی تا سایر بخش‌ها، تلاش شد تا محتوای غنی و تأثیرگذاری ارائه شود، ادامه داد: کمیته‌های مختلف نیز در تلاش برای کسب رضایتمندی مخاطبان بودند.
 
رئیس بسیج جامعه زنان سپاه قدس گیلان استقبال از این برنامه را بسیار عالی عنوان کرد و گفت: باتوجه به محدودیت مکان، براساس عملکرد و شاخص‌ها، معرفی شایسته‌ای صورت گرفت.
 
وی با اشاره به اینکه اجلاسیه شهدای زن دلی و برخاسته از باور قلبی بود از رسانه‌ها که پوشش خوبی ارائه دادند تشکر کرد.
 
زهرا یعقوب‌نژاد مدیرکل امور بانوان استانداری گیلان نیز در این دیدار گفت: دومین کنگره، به‌ویژه اجلاسیه شهدا، نماد وفاق، همدلی و همراهی مدیران و برنامه‌ریزان از سطح پایین تا ارشد بود که کمک کردند تا این رویداد بسیار خوب رقم بخورد و الگویی برای همه استان‌ها شود.
 
وی افزود: اعتماد به بانوان، نتیجه‌ای عالی داشت و این تجربه، نمونه‌ای برای انجام کار‌های دیگر در امور زنان و خانواده شد.
 
یعقوب‌نژاد با اشاره به مشاهیر و مفاخر بزرگ زنان گیلان تأکید کرد: شناخت، آگاهی‌بخشی و آموزش درباره آنان وظیفه ماست و باید دختران و فرزندان استان به گیلانی بودن خود افتخار کنند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار