تجلیل از پیشکسوتان دفاع مقدس شرکت آب و فاضلاب مراغه 

از پیشکسوتان دفاع مقدس شرکت آب و فاضلاب مراغه  با حضور نماینده ولی فقیه و امام جمعه محترم شهرستان ویژه مراغه به مناسبت گرامیداشت  هفته دفاع مقدس تجلیل به عمل آمد
کد خبر: ۷۸۱۵۱۰
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۹ - 28September 2025

به گزارش دفاع‌پرس از آذربایجان‌شرقی، پیشکسوتان دفاع مقدس شرکت آب و فاضلاب مراغه  با حضور نماینده ولی فقیه و امام جمعه محترم شهرستان ویژه مراغه به مناسبت گرامیداشت  هفته دفاع مقدس تجلیل به عمل آمد.

تصاویر/ تجلیل از پیشکسوتان دفاع مقدس شرکت آب و فاضلاب مراغه 

به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس مراسمی با حضور نماینده ولی فقیه و امام جمعه محبوب شهرستان ویژه مراغه ، ریاست محترم اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان مراغه، فرمانده محترم بسیج حوزه شهید باهنر و بازرس ویژه فرماندهی محترم سپاه ناحیه مراغه از پیشکسوتان و همکاران ایثارگر، رزمنده، جانبازان و آزادگان هشت سال دفاع مقدس تجلیل بعمل آمد.  

در ابتدای این مراسم بعداز پخش تلاوتی چند از کلام الله مجید ، سرود ملی و کلیپی از بیانات مقام معظم رهبری، مهندس طوسی رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب مراغه طی سخنان کوتاهی ضمن تبریک و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و جان فشانی های رزمندگان، آزادگان و جانبازان و شهدای هشت سال دفاع مقدس اظهار کردند: پایمردی جانبازان، ایثارگران و خانواده معظم شهدا به دوران انقلاب و ۸ سال دفاع مقدس ختم نگردید چرا که این عزیزان همواره در طول حیات طیبه ی انقلاب یار و یاور ولایت و همراه لاینفک نظام انقلاب اسلامی بوده اند.  

در ادامه  حجت‌الاسلام‌والمسلمین "جواد حاجی‌زاده" نماینده مردم شریف استان در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه شهرستان ویژه مراغه و سخنران ویژه این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و شهدای گرانقدر دفاع مقدس گفتند: شما در واقع رهرو حضرت ابوالفضل (ع) هستید و شیوه از خود گذشتگی و جانبازی را در مکتب آن حضرت آموخته و گام در راه حقیقت که طریقه الله می باشد نهاده اید.امام جمعه مراغه تصریح کردند : خداوند از مواهب بی کرانش نعمت سقایی که از خصایص حسنه و سیره ی سقای کربلاست را نیز بر شما ارزانی داشته است.

ایشان تصریح نمودند: هفته دفاع مقدس یادآور رشادت‌ها و فداکاری‌های شهدای ارزشمند انقلاب در هشت سال دفاع مقدس و گرامیداشت خانواده‌های معظم این شهداست که به تعبیر امام خمینی(ره) چشم و چراغ این ملت‌اند.

امام جمعه محترم شهرستان ویژه مراغه  اظهار داشتند: دفاع و جهاد از مهم‌ترین ارزش‌هایی است که موجب عزت و سربلندی فرد و جامعه می‌شود. دوران دفاع مقدس برای ملت ایران عزت و اقتدار به همراه داشت و نشان داد ملتی که اهل ایمان و  باورهای خود باشد، شکست‌ ناپذیر است. ایشان با بیان اینکه امروز کشور در عرصه‌های مختلف نیازمند تداوم روحیه جهادی و انقلابی رزمندگان دفاع مقدس است، افزودند: امنیت و استقلال امروز ایران اسلامی، مرهون ایثارگری‌ها و جان‌فشانی‌های مردان بزرگی است که در سخت‌ترین شرایط ، مردانه ایستادند و از کیان انقلاب و میهن اسلامی دفاع کردند.

امام جمعه مراغه ضمن تاکید به این موضوع که: دفاع مقدس دستاوردهای ارزشمندی برای کشورمان به ارمغان آورده است که استقلال، امنیت، عزت و اقتدار کشورمان ازجمله آن‌ها است در جنگ تحمیلی رزمندگان اسلام با تبعیت محض از ولایت‌فقیه، غیرممکن‌ها را ممکن کردند و امروز تثبیت انقلاب اسلامی و صدور آن به سراسر جهان از دیگر دستاوردهای جنگ تحمیلی است.

ایشان وحدت ، تکریم ارباب رجوع ، جلب رضایت مردم ، گره گشایی از کار مردم و داشتن روحیه جهادی را از شاخصه های بارز دستگاه های اجرایی برشمردند و بر لزوم رعایت آنها تاکید کردند.

امام جمعه مراغه در پایان تصریح کردند: امروز تبیین حقایق دفاع مقدس برای نسل‌های امروز کشورمان یک امر ضروری و حیاتی است و بایستی با جهاد تبیین به مقابله با تحریفات دشمنان و دسیسه‌های معاندین نظام اسلامی پرداخت.

در پایان از تعداد 13 نفر از آزادگان ، رزمندگان و جانبازان هشت سال دفاع مقدس با اهدای لوح تقدیر تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار