دشمنی‌های مستکبران علیه جمهوری اسلامی از گذشته تا امروز استمرار دارد

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی گفت: دشمنی‌های مستکبران علیه جمهوری اسلامی از گذشته تا امروز استمرار دارد و همان دشمنان در قالب‌های جدید و جنگ ترکیبی به دنبال تضعیف استقلال و هویت ملت ایران هستند و هوشیاری در برابر این توطئه‌ها یک ضرورت جدی است.
کد خبر: ۷۸۱۷۳۵
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۱ - 30September 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان شمالی، حجت‌الاسلام و المسلمین «رضا نوری» نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی روز گذشته در جمع کارکنان، قضات و مدیران دستگاه‌های تابعه دادگستری خراسان شمالی، اظهارداشت: دشمنی‌های مستکبران علیه جمهوری اسلامی از گذشته تا امروز استمرار دارد و همان دشمنان در قالب‌های جدید و جنگ ترکیبی به دنبال تضعیف استقلال و هویت ملت ایران هستند و هوشیاری در برابر این توطئه‌ها یک ضرورت جدی است. 

دشمنی‌های مستکبران علیه جمهوری اسلامی از گذشته تا امروز استمرار داردحجت‌الاسلام و المسلمین نوری نماینده ولی فقیه در استان ضمن تبیین ابعاد مختلف جنگ تحمیلی هشت ساله، تضعیف استقلال و هویت ملت ایران را همچنان از اهداف دشمنان در به راه انداختن جنگ‌های ترکیبی جدید دانست و افزود: دشمنی و کینه‌توزی علیه ایران اسلامی بعد از دوران دفاع مقدس پایان نیافت و امروز نیز همان دشمنان در قالب‌های جدید و با جنگ‌های ترکیبی به دنبال تضعیف استقلال و هویت ملت ایران هستند.

وی با بیان اینکه در زمان جنگ نیز صدام به‌تنهایی توان و جسارت آغاز جنگ علیه ایران را نداشت و این اقدام با چراغ سبز قدرت‌های جهانی و سکوت سازمان‌های بین‌المللی صورت گرفت، تصریح کرد: ملت ایران در طول هشت سال دفاع مقدس با جانفشانی و وحدت، اجازه ندادند دشمنان حتی یک وجب از خاک کشور را تصرف کنند و در نهایت متجاوزان با شکست سنگین مواجه شدند.

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی با تأکید بر رسالت دستگاه‌های قضایی و اجرایی در صیانت از ارزش‌های انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، گفت: همه مسئولان و مدیران باید با همدلی، انسجام و عمل به وظایف، در برابر تهدید‌های نرم و سخت دشمنان ایستادگی کنند و اجازه ندهند خللی در مسیر پیشرفت کشور ایجاد شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار