مادر شهیدان «حسینی مزینانی» آسمانی شد

مادر شهیدان «سید حسین، سید محمد و سید حسن حسینی مزینانی» از شهدای روستای مزینان دارفانی را وداع گفت.
کد خبر: ۷۸۱۹۷۶
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۸ - 30September 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، «فاطمه احمدی» مادر شهیدان «سیدحسین، سید محمد و سیدحسن حسینی مزینانی» روز گذشته در سن ۸۸ سالگی، پس از سال‌ها تحمل درد و رنج دوری از فرزندان، آسمانی و به فرزندان شهیدش پیوست.

مادر شهیدان «حسینی مزینانی» آسمانی شد

مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر این اسوه صبر و استقامت امروز در زادگاهش روستای مزینان از توابع شهرستان داورزن با حضور با شکوه آحاد مردم و مسئولان برگزار شد.

«صدیقه خدیوی» مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی، در پیامی درگذشت مادر شهیدان «سید حسین، سید محمد و سید حسن حسینی مزینانی» را تسلیت و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل از خداوند منان مسئلت کرد.

برادران سید حسین، سید محمد و سید حسن حسینی مزینانی» دوم آذر ۱۳۴۰، سوم شهریور ۱۳۴۱ و دهم دی ۱۳۵۱ در روستای مزینان متولد شدند و به ترتیب ۱۷ آذر ۱۳۶۴، پنجم فروردین ۱۳۶۱ و هفدهم آذر ۱۳۶۴ در منطقه مهران، رقابیه و اروند به شهادت رسیدند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار