به گزارش دفاعپرس از خراسان رضوی، امیر سرتیپ دوم «احمد اکبری» فرمانده گروه ۴۴۴ مهندسی رزمی شمال شرق نزاجا در همایش گرامیداشت سالروز عملیات ثامنالائمه (ع) که به میزبانی قرارگاه عملیاتی لشکر ۷۷ پیروز ثامنالائمه (ع) با حضور مقامات کشوری و لشکری، خانواده معظم شهدا و ایثارگران، و جمعی از رزمندگان این عملیات در سالن همایشهای قرارگاه برگزار شد. اظهارداشت: این عملیات از جمله عملیاتهای سرنوشت ساز بود که در آن مقطع نیروهای مسلح و بسیج مردمی توانستند ۱۵۰ کیلومتر مربع از اراضی اشغال شده توسط دشمن را آزاد کنند.
وی تأکید کرد: در آن مقطع، رزمندگان مطیع محض امام خمینی (ره) بودند چراکه زمانی که ایشان فرمودند حصر آبادان باید شکسته شود، فرمان امام راحل را اطاعت کردند و این اقدام اطاعتپذیری رزمندگان را میرساند. در آن زمان بنی صدر که فرماندهی کل قوا را بر عهده داشت، برکنار شد و وحدت میان ارتش و سپاه شکل گرفت.
فرمانده گروه ۴۴۴ مهندسی رزمی شمال شرق نزاجا با بیان اینکه از عملیات ثامنالائمه (ع) میتوان بهعنوان اولین عملیات تهاجمی ایران در دوران دفاع مقدس یاد کرد که این عملیات قفل جنگ را گشود، خاطرنشان کرد: پس از عملیات شکست حصر آبادان، عملیاتهای مختلف دیگری با وحدت ارتش، سپاه، نیروهای بسیج مردمی انجام شد که پیروزی را برای جبهه اسلام به ارمغان آورد.
در پایان این مراسم از دو کتاب «گردان ۱۱۰ در نبرد ۸ ساله» و «بریز و بپاش» رونمایی شد.
انتهای پیام/