نماینده مردم استان زنجان در مجلس خبرگان رهبری:

ایران امروز با ایرانِ تحقیرشده دوران قبل از انقلاب قابل‌قیاس نیست

حجت‌الاسلام «جعفری» با بیان اینکه ایران امروز با ایرانِ تحقیرشده دوران قبل از انقلاب قابل‌قیاس نیست، گفت: قدرت جمهوری اسلامی به مرحله‌ای رسیده که بدون توجه به نظر ایران هیچ تصمیمی در منطقه عملی نمی‌شود و این عزت، نعمتی الهی است که باید قدردان آن باشیم.
کد خبر: ۷۸۲۰۵۹
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۰ - 30September 2025
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از زنجان، حجت‌الاسلام «جواد جعفری»، نماینده مردم استان زنجان در مجلس خبرگان رهبری، امروز در مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس که در سالن جلسات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برگزار شد، هشت سال مقاومت ملت ایران را «بارزترین جلوه ایام‌الله» دانست و اظهار داشت: ایام‌الله روزهایی است که عظمت و قدرت الهی آشکار می‌شود. دفاع مقدس نمونه روشنی از این روزهاست که در آن پوشالی بودن قدرت‌های استکباری و نصرت الهی به ملت ایران نمایان شد.
ایران امروز با ایرانِ تحقیرشده دوران قبل از انقلاب قابل‌قیاس نیست
نماینده مردم استان زنجان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به شرایط دشوار آغاز جنگ تحمیلی افزود: ایرانِ پس از انقلاب هنوز سامان نگرفته بود و حتی سیم‌خاردار در اختیار نداشت، اما رژیم بعث عراق با حمایت بیش از ۳۰ کشور مجهز به انواع تسلیحات وارد جنگ شد. بر اساس محاسبات مادی باید چندروزه انقلاب را از بین می‌بردند، اما هشت سال ایستادگی ملت ایران معادلات دشمن را بر هم زد و حتی یک وجب از خاک کشور واگذار نشد.
وی فتح خرمشهر را نمونه‌ای روشن از نصرت الهی برشمرد و اظهار داشت: همان گونه که امام راحل(ره) فرمودند، خرمشهر را خدا آزاد کرد. این پیروزی‌ها محصول ایمان، ایثار و امداد الهی بود نه محاسبات صرفاً نظامی.
حجت‌الاسلام جعفری با استناد به آیه «إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَاتٍ لِكُلِّ صَبَّارٍ شَكُورٍ» تأکید کرد: بهره‌مندان واقعی از ایام‌الله کسانی هستند که صبر فراوان در برابر سختی‌ها داشته و شکرگزار نعمت‌های الهی باشند. امروز نیز همان گونه که در دفاع مقدس دشمن ناکام ماند، در برابر مقاومت ملت ایران در حوزه‌های مختلف شکست خواهد خورد.

وی با بیان اینکه ایران امروز با ایرانِ تحقیرشده دوران قبل از انقلاب قابل‌قیاس نیست، خاطرنشان کرد: قدرت جمهوری اسلامی به مرحله‌ای رسیده که بدون توجه به نظر ایران هیچ تصمیمی در منطقه عملی نمی‌شود و این عزت، نعمتی الهی است که باید قدردان آن باشیم.

جعفری در پایان تصریح کرد: یادآوری ایام دفاع مقدس به ما آرامش و امید می‌بخشد و نشان می‌دهد همان‌طور که صدام با خواری سرنگون شد، دشمنان امروز ایران اسلامی نیز سرانجامی جز شکست نخواهند داشت.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار