سردار صفوی: اساتید دانشگاه‌ها آموزه‌های دفاع مقدس را به نسل جدید منتقل کنند

دستیار عالی فرمانده معظم کل قوا گفت: چهار میلیون دانشجو و ۱۰۰ هزار عضو هیأت علمی داریم و ضرورت دارد اساتید دانشگاه‌ها آرمان‌های انقلاب و امام و آموزه‌های دوران دفاع مقدس را برای دانشجو‌ها یادآوری کنند.
کد خبر: ۷۸۲۴۳۷
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۴ - 01October 2025

به گزارش دفاع‌پرس از قم، سردار سرلشکر سید یحیی رحیم صفوی امروز در مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس در دانشگاه ادیان و مذاهب قم، با اشاره به کتابی با عنوان «تغییرات بزرگ در سال ۲۰۵۰» که در انگلستان چاپ شده است، اظهار داشت: در این کتاب آمده است که بیشتر مردم جهان به سمت خداگرایی حرکت می‌کنند، اما حکومت‌ها بیشتر در اختیار سکولارهاست و از ۲۰۵۰ به بعد مسلمانان جمعیت اول جهان و اسلام دین اول جهان خواهد شد.

سردار صفوی: اساتید دانشگاه‌ها آموزه‌های دفاع مقدس را به نسل جدید منتقل کنند

وی با اشاره به فرا رسیدن سالگرد شهادت سید حسن نصرالله با گرامیداشت یاد و خاطره این شهید عزیز و تاکید بر تداوم پرقدرت راه و مکتب و تفکر ایشان توسط حزب الله لبنان و جبهه مقاومت اضافه کرد: حوادثی که در منطقه غرب آسیا می‌گذرد با گذشته متفاوت است به نظر می‌رسد که نظام بین‌الملل در بعد ساختار قدرت در مرحله گذار متفاوتی است و این منطقه محل تلاقی قدرت‌های گذشته همانند آمریکایی‌ها و قدرت‌های درحال ظهور همانند چین است.

سردار صفوی تصریح کرد: بیش از ۵۰ درصد انرژی نفت چین از خلیج فارس تامین می‌شود و چینی‌ها بزرگ‌ترین سرمایه‌گذاران منطقه هستند و ما اکنون باید در این تغییر و تحولات سریع جایگاه خود را بازخوانی کنیم و روابط سیاسی، اقتصادی و فرهنگی خود را اول با کشور‌های همسایه تقویت کنیم.

وی افزود: کشور‌های همسایه ایران ۶۰۰ میلیون جمعیت دارند که اگر دو درصد از این جمعیت برای گردشگری مذهبی، تاریخی و سلامت در ایران حضور یابند و هر گردشگر هزار دلار هزینه کند سالی دوازده میلیارد دلار درآمد خواهیم داشت

این فرمانده دوران دفاع مقدس ادامه داد: اگر دیپلماسی فرهنگی، اقتصادی و حتی دفاعی با کشور‌های همسایه تقویت کنیم وضعیت متفاوت خواهد شد و اکنون در تنظیم این راهبرد‌ها می‌بایست فعال‌تر عمل کنیم درحالی‌که سیاست ایران اول توجه به همسایگان است؛ ما اکنون در ساختار سازمان شانگهای، بریکس و ... هستیم و اگر بتوانیم حضور خود را عملیاتی‌تر کنیم و با کشور‌های مختلف از قرارداد فراتر رفته و اقدامات ویژه را در ابعاد سیاسی، اقتصادی و اطلاعاتی انجام دهیم می‌توانیم زودتر به اهداف خود برسیم.

وی خاطرنشان کرد: ۵۰ میلیون جمعیت در کشور داریم که جنگ، امام و دوران انقلاب را ندیدند و اکنون چهار میلیون دانشجو و ۱۰۰ هزار عضو هیأت علمی داریم و اساتید دانشگاه‌ها باید دوران دفاع مقدس و آرمان‌های انقلاب و امام را برای دانشجو‌ها یادآوری کنند؛ ما یک میلیون معلم برای بیش از میلیون‌ها دانش‌آموز داریم که این معلمین عزیز باید آموزه‌های اسلامی ایرانی را هرچه بهتر و بیشتر به دانش‌آموزان منتقل کنند.

دستیار فرمانده معظم کل قوا بر بسیج ظرفیت‌ها برای توانمندسازی فرهنگی و اقتصادی ایران تاکید کرد و گفت: ما باید در حوزه‌های مختلف پیشرفت کنیم، اما مسائل فرهنگی پایه و اساس است که می‌تواند بر سایر حوزه‌ها اثرگذار باشد.

رحیم صفوی با بیان اینکه هر کجا با ایدئولوژی جلو برویم موفق خواهیم بود، اظهار کرد: نفوذ فرهنگی انقلاب اسلامی ایران می‌تواند دو میلیارد مسلمان را مورد تاثیر قرار دهد.

وی با اشاره به نمایش قدرت نظامی در جنگ تحمیلی اخیر رژیم صهیونیستی عنوان کرد: فقط در یک مورد حمله ۱۶ خلبان رژیم صهیونیستی را مورد هدف قرار دادیم؛ فردی که اخیرا از اسرائیل آمده بود می‌گفت که وقتی موشک‌های آخر را می‌زدید احساس می‌کردیم که زلزله آمده است و بیش از ۲۰۰ هزار نفر که از اسرائیل فرار کردند هنوز اطمینان ندارند و برنگشته‌اند، همه اعتبار و دستاورد اول رژیم صهیونیستی اقتصاد و امنیتش بود که اکنون هر دو آسیب جدی دیده و تضعیف شده است.

این فرمانده نظامی خاطرنشان کرد: آمریکا و اسرائیل، چون به هدف‌های خود نرسیدند، شکست خورده هستند و برای جبران شکست خود با روش‌های مختلف مانند اسنپ‌بک، کریدور‌ها و هدف قرار دادن انرژی هسته‌ای به دنبال راه‌های تضعیف ایران هستند ولی اکنون این را هم می‌دانند که هیچ قدرتی نمی‌تواند ایران را براندازی کند

وی با بیان اینکه امام خمینی (ره) بنیان‌گذار مقاومت بودند، ادامه داد: رهبر معظم انقلاب تربیت کننده جبهه مقاومت هستند و ما باید با تبعیت از ایشان قدرت جبهه مقاومت را افزایش دهیم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار