یادواره شهید «حمید قهرمانی» در گلزار شهدای کرمان برگزار شد

یادواره شهید حمید قهرمانی، از شهدای محوری ارتش جمهوری اسلامی ایران، با حضور فرماندهان ارتش، مسئولان بنیاد حفظ آثار و جمعی از خانواده‌های معظم شهدا در گلزار شهدای کرمان برگزار شد.
کد خبر: ۷۸۲۶۱۵
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۸ - 02October 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از کرمان،مراسم بزرگداشت شهید «حمید قهرمانی»، از شهدای محوری ارتش جمهوری اسلامی ایران، روز پنج‌شنبه با حضور «امیر غلامعلیان»، فرمانده ارتش جنوب‌شرق کشور، «امیر مصطفی گرامی»، فرمانده نیروی دریایی سیرجان، و «محمود مهدوی»، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع‌مقدس، در گلزار شهدای کرمان برگزار شد.

یادواره شهید «حمید قهرمانی» در گلزار شهدای کرمان برگزار شد

در این مراسم، امیر غلامعلیان با اشاره به جایگاه شهید قهرمانی در دفاع از میهن، اظهار داشت: رژیم صهیونیستی در حدی نیست که بخواهد با ایران زورآزمایی کند. آن‌ها را کشور نمی‌دانیم، بلکه گروهی مهاجر و آواره هستند که در نقطه‌ای مستقر شده و رژیم منحوس را تشکیل داده‌اند.

 

وی با اشاره به جنگ ۱۲ روزه، افزود: رژیم صهیونیستی با خطای محاسباتی وارد میدان شد، اما با انسجام ملی مردم و تدابیر مقام معظم رهبری، از این تهدید عبور کردیم. رمز موفقیت در آن نبرد، اتحاد و انسجام ملی بود و با حفظ همین انسجام، از شرایط فعلی نیز عبور خواهیم کرد.

در ادامه مراسم، ناخدا یکم جانباز خواجویی به بیان خاطراتی از شهید حمید قهرمانی پرداخت و گفت: پس از حمله به ناوچه سهند، دریادلان ما به‌سوی یگان‌های آمریکایی حرکت کردند. در تنگه هرمز، با نزدیک شدن جنگنده‌های دشمن، نیروها در جای خود مستقر شدند و اقدام به شلیک کردند. در جریان درگیری، هشت فروند موشک دریا به دریا شلیک شد که برخی به ناو دشمن اصابت کرد. شهید قهرمانی تا آخرین گلوله و آخرین لحظه در ناو ایستادگی کرد. حتی در خاطرات خلبان آمریکایی، از شجاعت و مقاومت این شهید یاد شده است.

وی به نقل از مقام معظم رهبری در خطبه‌های نماز جمعه سال ۱۳۶۷ افزود:شهید حمید قهرمانی جانانه در برابر دشمن ایستادگی و مبارزه کرد.

در پایان این مراسم، از خانواده‌های شهیدان حمید قهرمانی و شهید گهرریز با اهدای لوح و هدایا تجلیل به‌عمل آمد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار