به گزارش خبرنگار دفاعپرس از قزوین، در این مراسم معنوی فرماندهان نظامی، مسئولان اجرایی استان و شهرستان آبیک، پرسنل هوانیروز آبیک، مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران، اعضای شورا و دهیار شهرک ناصرآباد میرپنجی، خانواده معزز شهید خلبان ایرج عیوضی و جمعی از خانوادههای معظم شهدا حضور داشتند.
امیر سرتیپ دوم ستاد علی کریمی فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۱۶ زرهی و ارشد نظامی آجا در استان های قزوین و زنجان در سخنانی با گرامیداشت یاد شهید خلبان عیوضی، اظهار داشت: «امروز توفیق پیدا کردیم در جوار مزار این خلبان شجاع و افتخارآفرین استان قزوین حاضر شویم و ادای دین کنیم به همه شهدایی که امنیت و اقتدار ایران اسلامی را با خون خود بیمه کردند. ما مدیون ایثار و فداکاری شهدا هستیم و باید راه و آرمانهای آنها را با قدرت ادامه دهیم.»
وی با اشاره به آمادگی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد: «ارتش و نیروهای مسلح کشورمان امروز آمادهتر، منسجمتر و گوش به فرمان ولایت فقیه هستند و در برابر هر تهدیدی در زمین، دریا یا هوا پاسخی کوبندهتر از گذشته خواهند داد. این اقتدار نتیجه خون پاک شهداست.»
در ادامه سید محمد حسینی فرماندار شهرستان آبیک نیز شهید خلبان عیوضی را از شهدای شاخص استان دانست و گفت: «این شهید بزرگوار با رشادت و دلاوریهای بسیار، زندگی خود را وقف دفاع از آرمانهای انقلاب و اسلام کرد. میدان و المان هلیکوپتر در آبیک به نام این شهید مزین شده و بزودی جاده قدیم آبیک به میرپنجی نیز به نام او نامگذاری خواهد شد.»
این مراسم با قرائت فاتحه، غبارروبی و عطرافشانی مزار شهید عیوضی و شهدای شهرک میرپنجی به پایان رسید و حاضران بار دیگر با آرمانهای شهدا تجدید پیمان کردند.
انتهای پیام/