دشمن به دنبال ایجاد آشوب داخلی در کشور بود، اما ناکام ماند

فرمانده انتظامی استان البرز گفت: دشمن به دنبال ایجاد تشنج و آشوب داخلی در کشور بود تا بهتر و آسان‌تر بتواند از بیرون تسلط پیدا کند و به مقاصد خود برسد، اما این اتفاق رقم نخورد و ناکام ماند.
کد خبر: ۷۸۲۷۱۴
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۸ - 03October 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از البرز، سردار «حمید هداوند»، فرمانده انتظامی استان البرز امروز در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه کرج با اشاره به هفته نیروی انتظامی این هفته را فرصتی برای ارائه خدمات یک ساله ناجا در راستای تامین امنیت در جامعه دانست و با اشاره به جنگ ۱۲ روزه اظهار داشت: پرسنل ما قریب به یک ماه در آمادگی کامل به سر می‌بردند و ماموریت‌ها را به خوبی انجام می‌دادند.

دشمن به دنبال ایجاد آشوب داخلی در کشور بود، اما ناکام ماند

وی با اشاره به حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی و شهادت جمعی از فرماندهان و دانشمندان هسته‌ای که به سادگی جایگزینی برای آنها نخواهد بود، افزود: این عزیزان جزو السابقون و افرادی بودند که از آغاز جنگ تحمیلی و دوران دفاع مقدس همواره در میدان‌های نیرد و سازندگی حضور داشتند و تا پای جای تلاش کردند و در نهایت هم در مسیر دفاع از این نظام و انقلاب به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

فرمانده انتظامی استان البرز با اشاره به سایر همکاری‌های نیروی انتظامی در تامین امنیت در کشور و استان و تلاش نیرو‌های مسلح در این زمینه اذعان داشت: ما در آن مقطع زمانی باید اقداماتی را انجام می‌دادیم که در استان‌ها و شهر‌های کشور اتفاق ناگواری نیفتد و رزمندگان بتوانند با فراغ بال و خیالی آسوده اقدامات عملیاتی بر علیه رژیم منحوس صهیونیسیتی و آمریکای جنایتکار را انجام دهند.

سردار هداوند با اشاره به استقبال مردم از ایست‌های بازرسی مطرح کرد: مردم می‌دانستند این اقدام برای تامین امنیت آنها در جامعه، به ثبات رسیدن شرایط و جلوگیری از آسیب رساندن دشمن به همشهریان است چرا که دشمن به دنبال ایجاد تشنج و آشوب داخلی در کشور بود تا بهتر و آسان‌تر بتواند از بیرون تسلط پیدا کند و به مقاصد خود برسد، اما این اتفاق رقم نخورد و ناکام ماند.

وی ضمن قدردانی از همراهی مردم در اطلاع رسانی برای کشف لوازم عملیات‌های تخریبی و انتحاری که با هدف حمله به مناطقی از کشور و استان جمع آوری شده بودند، گفت: کشف ریزپرنده‌های در حال مونتاژ، پهباد‌ها و هلی شات‌ها از جمله آنها بود. حدود ۱۹ هزار و ۵۷۱ تماس با موضوعات امنیتی با سامانه ۱۱۰ برقرار شد که حدود سه هزار و ۴۰۰ مورد از این تماس‌ها قابل بهره برداری بودند.

فرمانده انتظامی استان البرز با تاکید بر اینکه اگر اخبار و اطلاعات مردم نبود ماموریت‌های آن زمان هم عقیم می‌ماند، بیان داشت: در حوزه سرقت، امسال شاهد کاهش ۱۸ درصدی هستیم و طی دو سال اخیر هم کاهش ۲۳ درصدی داشته و طی ۶ ماه اول سال کاهش ۱۳ درصدی کشفیات را شاهد بوده‌ایم. در راستای برخورد و مبارزه با مواد مخدر ۱۱ باند منهدم و سه هزار و ۳۱۰ نفر قاچاقچی دستگیر شده‌اند.

سردار هداوند با بیان اینکه دشمن از هر راهی به دنبال ضربه زدن به کشور بوده و یکی از این راه‌ها مواد مخدر و کشاندن جوانان به سمت آن است، از دستگیری ۶ هزار و ۸۴۶ معتاد متجاهر و کارتن خواب و ارجاع آنها به اردوگاه ماده ۱۶ خبر داد و افزود: کشف حدود ۵ تن و ۱۹۶ کیلوگرم انواع مواد مخدر سنتی و صنعتی و افزایش ۳۸ درصدی نسبت به سال گذشته از دیگر دستاورد‌های نیروی انتظامی البرز بوده است.

وی در خصوص اقدامات پلس فتا توضیح داد: طی ۲۶ مرحله اجرای طرح‌های مرتبط، ۲۷ باند با عناوین کلاهبرداری اسکیمری، اینترنتی و فیشینگ منهدم و ۴۳۴ نفر در این رابطه دستگیر شدند. باید تلاش کنیم اطلاعات عمومی مردم از طریق آموزش، به اندازه‌ای بالا برود که در دام این شیادان گرفتار نشوند. در حوزه پلیس راهنمایی و رانندگی نیز ۷۹۲ هزار و ۵۱۹ مورد برخورد با تخلفات حادثه ساز طی ۶ ماه داشته‌ایم.

فرمانده انتظامی استان البرز با اشاره به کاهش ۵۲ درصدی تصادفات جرحی و ارائه ۲۲۱ هزار و ۳۸ مورد خدمات در پلیس راهنمایی و رانندگی گفت: اگر این برخورد‌ها صورت نگیرد شاهد افزایش آمار تصادفات و تعداد کشته‌ها هستیم. در حوزه پلیس راه نیز ۱۶۲ هزار و ۸۴۱ مورد برخورد با تخلفات داشته‌ایم و ۷ هزار و ۵۳ مورد خودروی متخلف که برای مردم در جاده‌ها ایجاد مزاحمت می‌کردند، توقیف شدند.

سردار هداوند تاکید کرد: سامانه‌های ۱۱۰ و ۱۹۷ به صورت شبانه روزی در خدمت و پاسخگوی مردم هستند که طی ۶ ماه اخیر شاهد برقراری یک میلیون و ۷۹ هزار تماس مردمی بوده‌ایم. ارائه ۱۵ هزار و ۸۲۲ مورد خدمات رایگاه مشاوره‌ای به مردم در خصوص اختلافات خانواده‌ای و درگیری‌ها و مشکلات حقوقی و انتظامی توسر مرکز مشاوره و مددکاری و مصالحه نیز از دیگر اقدامات انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: در بخش آفندی و پدافندی نیز تلاش کردیم در آمادگی کامل باشیم تا در صورت احتمال حمله دشمن بتوانیم به خوبی برنامه ریزی کنیم. اما مردم نگرانی از بابت حمله مجدد نداشته باشند و به زندگی خود ادامه دهند، به امورات خود برسند و دغدغه جنگ را نداشته باشند. مراقبت و تامین امنیت بر عهده نیرو‌های مسلح است و این کار انجام می‌شود تا کسی جرات نکند به جمهوری اسلامی نگاه چپ داشته باشد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار