کتاب «در بازداشت حزب‌الله» رونمایی شد

آیین رونمایی از کتاب «در بازداشت حزب‌الله» اثر محمدحسین عظیمی در سالن شهید آوینی اداره کل سازمان تبلیغات اسلامی بوشهر برگزار شد.
کد خبر: ۷۸۲۷۶۵
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۳ - 03October 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس بوشهر، «ابراهیم رضایی» سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، ظهر جمعه در این مراسم ضمن تقدیر از شجاعت و قلم توانای نویسنده، به تبیین اهمیت کتاب «در بازداشت حزب‌الله» پرداخت.

وی این اثر را نه تنها روایتی جذاب و خواندنی از بعد از جنگ ۳۳ روزه لبنان دانست، بلکه آن را ابزاری مؤثر برای شناخت عمق استراتژیک جمهوری اسلامی ایران و قدرت تأثیرگذار حزب‌الله لبنان در منطقه برشمرد.

رضایی با اشاره به اینکه کتاب به خوبی نشان می‌دهد جمهوری اسلامی ایران، به عنوان یک قدرت تأثیرگذار، دارای عمق استراتژیکی فراتر از مرزهای جغرافیایی خود است، اظهار داشت: این کتاب به خوبی نشان می‌دهد که پایگاه ما در منطقه، پایگاهی نظامی نیست، بلکه پایگاهی مردمی و مؤثر است که بر اساس ایمان و اعتقاد شکل گرفته است.

نماینده مردم شهرستان دشتستان در مجلس شورای اسلامی همچنین به عظمت و اثرگذاری حزب‌الله لبنان پرداخت و بیان کرد: حزب‌الله لبنان، به ظاهر یک گروه مقاومت است، اما در واقع یک قدرت بزرگ و تأثیرگذار است که توانسته در برابر توطئه‌ها و دسیسه‌های دشمنان مقاومت کند و امروز به مراتب قوی‌تر و مؤثرتر از گذشته است.

وی تصریح کرد: این کتاب به خوبی عظمت و اثرگذاری حزب‌الله را به تصویر می‌کشد و نشان می‌دهد چگونه این نیروی مقاومت، با وجود همه سختی‌ها و چالش‌ها، توانسته به یک قدرت منطقه‌ای تبدیل شود.

رضایی با تأکید بر اینکه کتاب «در بازداشت حزب‌الله» فراتر از یک روایت صرف از جنگ است، آن را اثری دانست که می‌تواند در جهان اسلام و مستضعفین، اثرگذاری بیشتری داشته باشد و به شناخت هرچه بهتر از قدرت و توانمندی‌های جبهه مقاومت کمک کند. وی در پایان سخنان خود، این کتاب را به عنوان یک اثر ارزشمند و روشنگرانه، به همه علاقه‌مندان به تاریخ مقاومت و تحولات منطقه توصیه کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار