دیدار رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با استاندار گیلان

مشاور عالی نماینده ولی‌فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با استاندار گیلان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
کد خبر: ۷۸۲۷۷۸
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۴ - 03October 2025
به گزارش دفاع‌پرس از رشت، حجت‌الاسلام والمسلمین «ملک‌محمدی» مشاور عالی نماینده ولی‌فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی امروز با حق‌شناس استاندار گیلان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
دیدار رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با استاندار گیلان
مشاور عالی نماینده ولی‌فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در این دیدار ضمن ابراز رضایت از هماهنگی و اهتمام مسئولان استان گیلان برای آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد، گفت: به برکت هفته وحدت و با جدیت و تلاش‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان و همچنین همدلی و همراهی آیت‌الله فلاحتی نماینده ولی فقیه در استان و دکتر حق‌شناس استاندار گیلان و همه مسئولان و خیران، به یاری خدا شاهد بازگشت زندانیان جرایم غیرعمد نزد خانواده‌هایشان خواهیم بود.
 
مشاور عالی نماینده ولی‌فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اشاره به پیشتازی استان گیلان در بزرگداشت مناسبت‌های ملی و مذهبی، اظهار کرد: اقدام خیرخواهانه و خداپسندانه استاندار گیلان در تقبل آزادسازی ۵۵ زندانی زن جرایم غیرعمد، باید الگوی سایر استانداران کشور باشد.
 
وی عملکرد پویش «به عشق پیامبر (ص) می‌بخشم» را در کشور، مثبت و اثربخش ارزیابی کرد و افزود: امضای تفاهم‌نامه بین شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و ستاد دیه کشور موجب آزادسازی تعداد زیادی از زندانیان جرایم غیرعمد و بازگشت آنان به آغوش خانواده شده است.
 
هادی حق‌شناس استاندار گیلان نیز در این دیدار ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات انجام شده توسط شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان و ستاد دیه استان، گفت: به همت خیران و با تقسیم کار بین مدیران دستگاه‌های اجرایی و فرمانداران شهرستان‌ها، زمینه آزادی تعدادی از زندانیان جرایم غیرعمد استان به ویژه ۵۵ زندانی زن فراهم خواهد شد.
 
وی ضمن ابراز خشنودی از فضای همدلی و همکاری موجود در استان، افزود: چنین اقداماتی که رضایت خداوند را در پی دارد موجب امیدآفرینی و گسترش فضای نشاط و مودت می‌شود.
 
استاندار گیلان خواستار استمرار اقدامات خیرخواهانه و خداپسندانه در طول سال در گیلان شد و اظهار کرد: مناسبت‌های مذهبی پیش‌رو به ویژه اعیاد و ایام ولادت ائمه اطهار علیهم السلام بهترین فرصت برای ترویج امور خیریه و توجه ویژه به مددجویان و نیازمندان است.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار