استاد دانشگاه کردستان عضو شورای علمی ادبیات انقلاب اسلامی فرهنگستان زبان شد

«تیمور مالمیر» عضو هیئت علمی دانشگاه کردستان، به مدت سه سال به عضویت شورای علمی گروه ادبیات انقلاب اسلامی فرهنگستان زبان و ادب فارسی منصوب شد.
کد خبر: ۷۸۳۰۳۱
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۷ - 04October 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، در یک دستاورد علمی برجسته، «تیمور مالمیر» عضو هیئت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه کردستان، به عضویت شورای علمی گروه ادبیات انقلاب اسلامی فرهنگستان زبان و ادب فارسی درآمد.
 
استاد دانشگاه کردستان عضو شورای علمی ادبیات انقلاب اسلامی فرهنگستان زبان شد
 
این انتصاب که به مدت سه سال اعتبار دارد، به عنوان نشان‌گر تخصص و اعتبار علمی مالمیر در سطح ملی محسوب می‌شود.
 
فرهنگستان زبان و ادب فارسی، به عنوان نهاد اصلی سیاست‌گذاری در حوزه زبان و ادبیات کشور، شورا‌های علمی خود را با حضور استادان و پژوهشگران برجسته تشکیل می‌دهد، حضور مالمیر در این شورا، افتخاری بزرگ برای جامعه علمی و فرهنگی دانشگاه کردستان به شمار می‌رود.
 
دانشگاه کردستان ضمن تبریک این موفقیت به مالمیر، برای ایشان در انجام این مسئولیت خطیر آرزوی توفیق روزافزون دارد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار