پنجمین جلسه کارگروه اقتصادی اشتغال و سرمایه‌گذاری استان کردستان برگزار شد

پنجمین جلسه کارگروه اقتصادی اشتغال و سرمایه گذاری استان امروز با دو دستور کار در استانداری کردستان تشکیل شد.
کد خبر: ۷۸۳۰۳۸
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۰ - 04October 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، ارائه گزارش آخرین وضعیت عملکرد تسهیلات تکلیفی تبصره ۱۸ قانون بودجه سال هزار و ۴۰۲ و ارائه گزارش آخرین وضعیت ثبت تعهد اشتغال سال هزار و ۴۰۴ دو دستور کار این جلسه بود.
 
پنجمین جلسه کارگروه اقتصادی اشتغال و سرمایه‌گذاری استان کردستان برگزار شد
 
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه‌ی استاندار کردستان هم این جلسه با اشاره به فرصت ۱۵ روزه به بانک‌ها از زمان معرفی طرح تا پرداخت تسهیلات گفت: تقدم و تاخر در پرداخت‌ها امری عادی است، اما عملکرد ضعیف و سهل انگاری از هیچ بانکی پذیرفته نخواهدشد.
 
ازهاری در ادامه با اشاره به شعار سال با عنوان سرمایه گذاری برای تولید گفت: تا جای که ممکن است باید مشکلات فراروی تولید را حذف کنیم و سرمایه گذاران دارای طرح توجیهی را مورد استقبال قرار دهیم.
 
وی در پایان شاخص ارزیابی مدیران استان را معرفی طرح‌های اقتصادی اعلام کرد.
 
مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی در این جلسه با اشاره به اینکه امسال تعهد استان برای ثبت ۲۲ هزار و ۶۶۲ طرح است گفت: تا کنون ۳ هزار و ۱۳۷ طرح در سامانه ثبت شده است. میانگین سرانه هر طرح یک و سه دهم فرصت شغلی است.
 
صلواتی افزود: ادارات صمت با هزار و ۱۸۳ طرح کمیته امداد با هزار و ۵۹ طرح و بهزیستی استان با ۲۷۲ طرح به عنوان دستگاه‌های برتر ثبت طرح در سامانه رصدمعرفی شده‌اند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار