همکاری مردم با پلیس امنیت اقتصادی، کلید مقابله با جرائم اقتصادی است

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی استان گفت: همکاری مردم با پلیس امنیت اقتصادی کلید مقابله با جرائم اقتصادی است.
کد خبر: ۷۸۳۰۴۶
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۸ - 04October 2025

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، سرهنگ «سامع خورشاد» رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان مازندران، امروز (شنبه) با اشاره به عملکرد شش ماهه نخست سال در مقابله با جرائم اقتصادی و قاچاق کالا و ارز در سطح استان، افزود: پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی استان مازندران با توجه به عملکرد بسیار خوب خود در طول این شش ماه، اقدامات گسترده‌ای در حوزه‌های مختلف انجام داده است.

همکاری مردم با پلیس امنیت اقتصادی، کلید مقابله با جرائم اقتصادی است

این مسئول ادامه داد: انتظار ما از شهروندان عزیز این است که هرگونه جرم و تخلف مرتبط با حوزه اقتصادی را به همکاران ما اطلاع دهند تا ان‌شاءالله به موقع ورود و مقابله شود.

سرهنگ خورشاد اضافه کرد: در حوزه‌های مختلف، از جمله مقابله با احتکار کالا‌های اساسی با توجه به شرایط حساس کشور، همچنین دپوی کالا با هدف گران‌فروشی در آینده و قاچاق کالا، اقدامات بسیار خوبی شامل پیشگیری، اقدامات سلبی و ایجابی بوده و با همکاری همه دستگاه‌های متولی و مرتبط، از جمله سازمان جهاد کشاورزی، اداره صمت و تعزیرات و همچنین با حمایت‌های دستگاه قضایی، انجام شد و این اقدامات ادامه دارد.

وی یادآور شد که شهروندان می‌توانند هرگونه تخلف اقتصادی را با تماس با شماره ۰۹۶۳۰۰ به اطلاع همکاران پلیس برسانند تا اقدامات لازم به سرعت انجام شود.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان مازندران تأکید کرد: همراهی و همکاری مردم در کنار پلیس، نقش کلیدی در موفقیت عملیات مقابله با جرایم اقتصادی دارد و امیدواریم با همدلی و همکاری شهروندان از این برهه حساس اقتصادی عبور کنیم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار