تجلیل از خانواده شهدای ورزشکار جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در خوزستان

در مراسم تجلیل از خانواده شهدای ورزشکار جنگ ۱۲ روزه از سوی اداره کل ورزش و جوانان خوزستان، از ۲ خانواده شهید ورزشکار «ابراهیم غضبانی» و «محمدحسین سواری» تجلیل شد.  
کد خبر: ۷۸۳۱۷۷
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۸ - 05October 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خوزستان، در مراسم تجلیل از خانواده شهدای ورزشکار جنگ ۱۲ روزه از سوی اداره کل ورزش و جوانان خوزستان، امروز از دو خانواده شهید ورزشکار «ابراهیم غضبانی» و «محمدحسین سواری» تجلیل شد.  

تجلیل از خانواده شهدای ورزشکار جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در خوزستان

سردار «عبدالرضا مرادحاجتی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خوزستان در این مراسم، اظهار داشت: اینجا میدان پهلوانی است و این شهدا در حوزه قهرمانی برای این مملکت جنگیدند. امروز ملت به این شهدا افتخار می‌کنند.  

وی افزود: به قول عزیزی این بچه‌ها برای این خاک جان دادند؛ گرانبهاترین کالای انسان عمر آن است و نمی‌دانم باید چگونه از خانواده شهدا تشکر کنیم و باید به آنها بگویم لقمه حلالتان اینجا جواب داد. این شهدا در حوزه ورزش رشد کردند و بعد بسیجی و پاسدار شدند.  

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خوزستان گفت: امروز مقام عالی وزارت ورزش به این جوانان افتخار می‌کند که از این مملکت دفاع کردند. پهلوان‌های اول دنیا همین شهدا هستند که با جسم و جانشان جنگیدند. اینها هستند که مدال‌های دنیا را درو کردند.  

سردار مرادحاجتی در پایان سخنان خود از اداره کل ورزش و جوانان خوزستان بابت برگزاری این مراسم و ارج نهادن به مقام شاخص شهدا تقدیر و تشکر کرد.

«حمید بنی‌تمیم» مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان نیز در این مراسم، بیان داشت: امروز اینجا هستیم تا یاد شهدا را زنده نگه داریم، خانواده شهدایی که صبر و مقاومت را معنا بخشیدند.  

وی با زنده نگه داشتن یاد شهدای ۸ سال دفاع مقدس، خاطرنشان کرد: شهدا خیلی خوب به ترکیب پهلوانی و شهادت معنا بخشیدند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها