سردار «کوشکی»: دفاع مقدس به الگویی برای آزادگان دنیا تبدیل شد

مدیرکل حفظ آثار و نشرارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت فارس گفت: «ایستادگی»، دفاع مقدس ایران را به بزرگ‌ترین الگو برای آزادگان جهان و افرادی تبدیل کرده است که دل در گرو ارزش‌های الهی دارند.
کد خبر: ۷۸۳۲۳۵
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۳ - 05October 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از فارس، سردار سرتیپ دوم پاسدار «سعید کوشکی جهرمی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان فارس امروز (یکشنبه) در ششمین آیین تجلیل و تکریم از پیشکسوتان دفاع مقدس و مقاومت استان فارس که در سالن شهر راز شهرداری شیراز با حضور مسئولین لشکری و کشوری برگزار شد با بیان اینکه رزمندگان دفاع مقدس برای دفاع از ایران سربلند، همت و اراده‌های خود را مستحکم کردند، اظهار داشت: این رزمندگان بودند که در سخت‌ترین شرایط نترسیدند و به وعده‌های صادقانه و حقیقی خداوند ایمان داشتند.

سردار «کوشکی»: دفاع مقدس به الگویی برای آزادگان دنیا تبدیل شد

سردار کوشکی عنوان کرد: همین ایستادگی، دفاع مقدس ایران را به بزرگ‌ترین الگو برای آزادگان جهان و افرادی تبدیل کرده است که دل در گرو ارزش‌های الهی دارند.

وی افزود: تجلیل اصلی پیشکسوتان دفاع مقدس نزد خداوند و پاداش آنان، قرب الهی است و هیچ‌کس نمی‌تواند لحظه‌ای از عمر کسانی که در سخت‌ترین شرایط میدان‌داری کردند را جبران کند.

کوشکی ادامه داد: اگر بیش از ۴۰ سال در برابر تهدید‌ها و تحریم‌ها برای دفاع از این سرزمین ایستاده‌ایم و در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه نیز پیروزی درخشان نصیب ما شد، نتیجه ایمان به وعده الهی است.

در پایان این مراسم از پوستر سرود «۱۳ ستاره» (یادمان ۱۳ شهید جهرمی عصر عاشورا در دفاع مقدس) رونمایی شد و از پیشکسوتان هشت سال دفاع مقدس نیز تجلیل به‌عمل آمد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار