راه شهادت از کربلا تا قدس ادامه دارد

شهید «حسن افشان مهر» در وصیت‌نامه خود می‌نویسد: «مبادا امام را تنها بگذارید که اگر چنین شود اسلام را تنها گذاشته‌اید؛ راه من، راه کربلاست و هدفم قدس.»
کد خبر: ۷۸۳۳۴۶
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۹ - 06October 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس بوشهر، شهید حسن افشان مهر دوم خرداد ۱۳۴۵ در شهرستان بوشهر به دنیا آمد. پدرش عبدالنبی، در صنایع دریایــی کار میکرد و مادرش طال نام داشــت. دانشآموز ســوم راهنمایی بود. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. یکم مرداد ۱۳۶۲ با سمت تک‌تیرانداز در پیرانشهر توسط نیرو‌های عراقی بر اثر اصابت گلوله به سر، شهید شد. پیکر او را در روستای چغادک تابعه زادگاهش به خاک سپردند.

راه شهادت از کربلا تا قدس ادامه دارد
متن وصیت‌نامه شهید
 
«وَالعَصر إِنَّ الإِنسَانَ لَفِی خُسْرٍ إِلَّا الَّذینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ»
 
سلام گرم من به اسلام و تمام شهدای راه حق و امام امت و ملت غیور ایران و مردم شهیدپرور و پدر و مادر و خواهر و برادرانم و تمام دوستان. هم‌اکنون که وصیت‌نامه را می‌نویسم، ساعت ۱۲ شب، روز پنج‌شنبه ۹ تیر ۱۳۶۲ می‌باشد.
 
با سلام به شما حزب‌الله امت گوش به فرمان امام؛ مبادا امام را تنها بگذارید، که اگر چنین شود اسلام را تنها گذاشته‌اید. در سخنان امام تفکر کنید؛ شرق و غرب و عوامل مزدور داخلی‌شان را بهتر بشناسید. مبادا انقلاب خونین اسلامیمان صادر نشود. مبادا جوسازی مزدوران در مورد یاران امام در جامعه جا پیدا کند و مبادا قدس آزاد نگردد. بنده با اعتماد بر اینکه کلید فتح قدس در کربلاست در راهی شدم که کربلا در آنجاست.
 
انجمن‌های اسلامی مدارس و نهاد‌های انقلاب، تبلوران خط امام در جامعه‌اند. بکوشید که خدا با ماست. تبلیغات و کلاس‌های مختلف تشکیل دهید. دعا کنید که خداوند اخلاص دهد.
 
در جان را هم آگاهانه بود و هدفم مشخص. خداحافظ.
 
مادر جان، سلام؛ جواب سلام فرزندت را با سربلندی بده. مبادا گریه‌ات کافران و منافقان و بدخواهان را خوشحال کند. مادر جان، لباس خونینم را نگه‌دار، وقتی خواهر کوچکم بزرگ شد به او نشان بده. مادر جان به همه تبریک بگو؛ به برادران از همه نزدیک‌ترم پاسداران انقلاب و برادران گروه مقاومت تبریک بگو. برادرانم را سلام. مبادا سلاحم زمین بماند؛ و خواهرم، سلام؛ خواهرم به جای لباس عزا، لباس پیام بپوش. مبادا اطاعت از ولی امر، ولی فقیه و عارف توانا فراموش شود. به خدا توکل کنید.
 
مادر و پدر عزیزم، اگر من لایق شهادت بودم مرا در بهشت شهدا چغادک به خاک بسپارید.
 
در پایان به تمام کسانی که مرا دوست می‌دارند توصیه می‌کنم که سورهٔ «والعصر» را بخوانید و دعای فرج و نماز را بر پا دارید. خداوند شما را حافظ است در دنیا و در آخرت؛ و السلام
خدایا، خدایا تا انقلاب مهدی، حتی کنار مهدی خمینی را نگهدار.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار