کردستان رتبه دوم کشور را در نوسازی بافت‌های فرسوده شهری کسب کرد

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان از کسب رتبه دوم کشور در اجرای سهمیه نوسازی بافت‌های فرسوده شهری طی سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: این موفقیت نتیجه برنامه‌ریزی دقیق، حمایت‌های سیاستی و همکاری مستمر دستگاه‌های اجرایی استان است.
کد خبر: ۷۸۳۵۲۷
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۹ - 06October 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، «کیومرث حبیبی» معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان، عصر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرین ارزیابی ملی عملکرد استان‌ها در حوزه بازآفرینی شهری، اعلام کرد: بر اساس آخرین رتبه‌بندی عملکردی کشور، استان کردستان در تحقق سهمیه نوسازی بافت‌های فرسوده شهری در سال ۱۴۰۳ موفق به کسب رتبه دوم شد.
 
کردستان رتبه دوم کشور را در نوسازی بافت‌های فرسوده شهری کسب کرد
 
وی افزود: در سال جاری ۹ طرح نوسازی در بافت‌های فرسوده ۹ شهرستان استان تصویب و اجرایی شده است. این طرح‌ها با هدف احیای بافت‌های تاریخی، نوسازی مناطق فرسوده و ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی دنبال می‌شود.
 
معاون عمرانی استاندار با اشاره به سیاست‌های حمایتی دولت در این حوزه گفت: ارائه مشوق‌های متنوع، از جمله بازتنظیم تراکم ساختمانی و واگذاری بخشی از اختیارات کمیسیون ماده ۵، زمینه‌ساز تسهیل نوسازی شهری در استان شده است. این سیاست‌ها باعث افزایش سرعت اجرای پروژه‌ها و شفافیت در فرآیند تصمیم‌گیری‌ها شده‌اند.
 
وی با بیان اینکه این رویکرد منجر به افزایش مشارکت بخش خصوصی و شهرداری‌ها در بازآفرینی شهری شده است، اظهار کرد: هدف ما تبدیل بافت‌های فرسوده به فضا‌های ایمن، زیست‌پذیر و برخوردار از خدمات شهری است و این هدف بدون مشارکت مردم و دستگاه‌های اجرایی تحقق نمی‌یابد.
 
حبیبی در پایان، کسب رتبه دوم کشوری در این حوزه را نتیجه «اجرای سیاست‌های حمایتی، برنامه‌ریزی هدفمند و پیگیری مستمر دستگاه‌های متولی» دانست و از همه مدیران، شهرداران و کارشناسان شهری استان به دلیل تلاش در مسیر توسعه پایدار و بهسازی محیط‌های شهری قدردانی کرد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار