تشییع پیکر یک شهید گمنام در حوزه علمیه امام رضا علیه‌السلام

مراسم سالگرد طوفان‌الاقصی همراه با تشییع پیکر یک شهید گمنام امروز با حضور معاون هماهنگ‌کننده سپاه محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ در حوزه علمیه امام رضا علیه‌السلام برگزار شد.
کد خبر: ۷۸۳۶۵۳
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۰ - 07October 2025

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع‌پرس، مراسم سالگرد طوفان‌الاقصی صبح امروز (سه‌شنبه) با حضور سردار سرتیپ دوم پاسدار «علیرضا سالارکیا» معاون هماهنگ‌کننده سپاه محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ در حوزه علمیه امام رضا علیه‌السلام برگزار شد. 

تشییع پیکر یک شهید گمنام در حوزه علمیه امام رضا علیه‌السلام

در این مراسم همچنین حجت‌الاسلام «رحیمی صادق» مدیر حوزه‌های علمیه تهران و آیت‌الله «علی‌اکبر رشاد» عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی به ایراد سخنرانی پرداختند. 

تشییع پیکر یک شهید گمنام از دیگر بخش‌های انجام شده در مراسم سالگرد شهدای طوفان الاقصی و جنگ ۱۲ روزه بود. این شهید گمنام متعلق به عملیات کربلای ۵ در منطقه عمومی شلمچه بود که در این حوزه علمیه تشییع شد.

انتهای پیام/ 281

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار