برگزاری تظاهرات «جمعه‌های خشم و نصر» در خراسان جنوبی

تظاهرات «جمعه‌های خشم و نصر» در روز جمعه با حضور پرشور و با صلابت مردم خراسان جنوبی برگزار خواهد شد.
کد خبر: ۷۸۳۸۰۰
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۰ - 07October 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از بیرجند، حجت‌الاسلام مشرفی، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی، با اعلام خبر برگزاری تظاهرات «جمعه‌های خشم و نصر» در روز جمعه ۱۸ از مردم استان خواست تا با حضوری پرشور و با صلابت در این راهپیمایی شرکت کنند، این تظاهرات همزمان با سراسر کشور، در تمامی نقاط استان خراسان جنوبی برگزار خواهد شد.

برگزاری تظاهرات «جمعه‌های خشم و نصر» در خراسان جنوبی

وی بیان داشت: که هدف از این تظاهرات، محکوم کردن جنایات رژیم کودک‌کش و سفاک صهیونیستی با حمایت‌های آشکار و اقدامات آمریکای جنایتکار خصوصا حمله وحشیانه به کاروان صمود و همچنین محکوم کردن اقدام مذبوحانه کشور‌های غربی در بازگرداندن تحریمهاست. 

حجت‌الاسلام مشرفی افزود: امروز دنیا شاهد جنایات وحشیانه‌ای است که توسط این رژیم علیه مردم بی‌گناه و مظلوم فلسطین و غزه صورت می‌گیرد و بر تک تک مسلمانان و آزادگان عالم واجب است در حمایت از مردم مظلوم و مقتدر فلسطین به میدان بیایند تا انشاءالله پیروزی نهایی رقم بخورد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی به حمله اخیر این رژیم به کاروان صمود اشاره کرد و گفت: حمله به کاروان حامل کمک‌های بشر دوستانه با پیام نوع‌دوستی و صلح، شکست و افتضاح دیگری برای رژیم صهیون و مدعیان دروغین حقوق بشر است و قطعا این اقدام عرصه را بر این آدمکشان تنگ و تنگتر خواهد کرد.»

وی در ادامه به موضوع تلاش مذبوحانه کشور‌های غربی در بازگشت غیر قانونی تحریم‌های ناجوانمردانه علیه مردم و کشور ایران پرداخت و خاطرنشان کرد: فعال‌کردن مکانیسم ماشه و اسنپ بک از سوی کشور‌های غربی و اروپایی به سردمداری آمریکای جنایتکار، نشان از عمق کینه و دشمنی آنان با ملت بزرگ ایران دارد و صد البته با وجود اتحاد مقدس مردم مومن و سرافراز ما، همانند سایر حیله‌های استکبار و غرب راه به جایی نخواهد برد و حضور شجاعانه مردم ما در میدان، این پیام را به جهانیان خواهد رساند که ایران اسلامی هرگز تسلیم زیاده خواهی و زورگویی مستکبران نخواهد شد.

حجت‌الاسلام مشرفی از تمامی اقشار مردم استان دعوت کرد تا در مراسم راهپیمایی بعد از اقامه نماز دشمن‌شکن جمعه شرکت کنند. این تظاهرات بعد از اقامه نماز جمعه از مصلی‌های نماز جمعه سراسر استان برگزار خواهد شد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با بیان اینکه مسیر راهپیمایی در بیرجند از مسجد جامع و مصلی المهدی (عج) به سمت میدان نماز تعیین شده است، افزود: حضور پرشور و با صلابت مردم در این مراسم می‌تواند پیام قاطع وحدت، یکپارچگی و مقاومت در برابر ظلم و استکبار و دفاع از مظلومین تا پیروزی نهایی را به دنیا مخابره کند.

انتهای‌پیام/

برچسب ها: جمعه خشم و نصر
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار