پیشکسوتان نیروی انتظامی الگویی فاخر برای کارکنان فراجا هستند

فرمانده انتظامی کردستان گفت: پیشکسوتان فراجا الگوی فاخر برای کارکنان هستند و باید از تجارب ارزشمند آنان در راستای تحقق ماموریت‌ها بهره برد.
کد خبر: ۷۸۳۸۰۸
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۴ - 07October 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، سردار «یحیی الهی»، در دیدار با سرهنگ بازنشسته فراجا «همایون کبیر کوه» به مناسبت هفته فراجا، بیان داشت: اعضای وابسته پلیس به عنوان سند افتخار و میراث داران امنیت جامعه هستند و این عزیزان مفاخر و مشاورانی ارزشمند برای رشد و اعتلای سازمان هستند.
 
پیشکسوتان نیروی انتظامی الگویی فاخر برای کارکنان فراجا هستند
 
وی افزود: بازنشستگان عمر و سرمایه جوانی را صرف خدمت به مردم و نظام مقدس اسلامی کردند و تکریم از آنها ارزش‌های انسانی و اخلاقی را زنده نگه می‌دارد.
 
فرمانده انتظامی استان کردستان با بیان اینکه بازنشستگان مشاوران ارزشمندی برای سازمان به شمار می‌آیند، گفت: آنان ماموریت‌های انتظامی را به صورت عملی لمس کرده و می‌توان از این دانش‌ها به صورت مطلوبی بهره گرفت.
 
سردار الهی تصریح کرد: باید از تجارب و اندوخته‌های این گوهر‌های گرانبها در اعتلای منزلت سازمانی و تحقق اهداف ماموریتی استفاده کرد.
 
این مقام ارشد انتظامی استان اقدامات ارزشمند سرهنگ بازنشسته "همایون کبیرکوه" در دوران خدمت مقدس در انتظامی یاد کرد و افزود: پیشکسوتان الگوی بسیار خوب برای کارکنان هستند که به خوبی باید از این سرمایه ارزشمند بهره گیری و استفاده کرد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار