برگزاری راهپیمایی «جمعه‌های خشم» در حمایت از مردم فلسطین و غزه در گلستان

راهپیمایی «جمعه‌های خشم» در حمایت از مردم فلسطین و غزه، جمعه ۱۸ مهر ماه پس از نماز عبادی سیاسی جمعه در سراسر استان گلستان برگزار می‌شود.
کد خبر: ۷۸۳۹۰۸
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۶ - 08October 2025
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از گلستان،شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گلستان با دعوت از مردم، از برگزاری راهپیمایی سراسری «جمعه‌های خشم» در حمایت از مردم فلسطین و غزه خبر داد. این راهپیمایی روز جمعه ۱۸ مهر ماه، بلافاصله پس از نماز عبادی سیاسی جمعه برگزار خواهد شد.
 
برگزاری راهپیمایی «جمعه‌های خشم» در حمایت از مردم فلسطین و غزه در گلستان
 
این مراسم در گرگان از مقابل مصلی نماز جمعه آغاز و تا میدان شهدا ادامه خواهد داشت. این حرکت مردمی با هدف ابراز همبستگی با مردم فلسطین و محکومیت اقدامات خشونت‌آمیز علیه غزه برگزار می‌شود.
 
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گلستان از تمامی اقشار مختلف مردم دعوت کرده است تا با حضور گسترده خود در این راهپیمایی، حمایت و همدلی خود را با ملت فلسطین نشان دهند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار