طوفان الاقصی یک عملیات دفاعی مشروع در برابر ۷۵ سال جنایت رژیم در فلسطین بود

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه مراوه تپه گفت: عملیات طوفان الاقصی مسئله فلسطین را از فراموشی به کانون توجهات جهان تبدیل کرد و آزادی فلسطین را یک خواسته جهانی کرد، به طوریکه کشورهایی که عادی سازی با رژیم را مد نظر داشتن تحت فشار مردمشان قرار گرفتن.
کد خبر: ۷۸۳۹۲۶
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۸ - 08October 2025
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از گلستان،حجت الاسلام «میررضائی»مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه مراوه تپه، در سالروز عملیات طوفان الاقصی در جمع فرماندهان پایگاه‌های بسیج خواهران مراوه تپه اظهار داشت: عملیات طوفان الاقصی مسئله فلسطین را از فراموشی به کانون توجهات جهان تبدیل کرد و آزادی فلسطین را یک خواسته جهانی کرد، به طوریکه کشور‌هایی که عادی سازی با رژیم را مد نظر داشتن تحت فشار مردمشان قرار گرفتن.
 
طوفان الاقصی یک عملیات دفاعی مشروع در برابر ۷۵ سال جنایت رژیم در فلسطین بود
 
وی افزود: این عملیات نقش آمریکا و بعضی کشور‌ها را در پشتیبانی از جنایت‌های رژیم صهیونی در غزه آشکارتر کرد.
 
میررضائی بیان داشت: طوفان الاقصی یک توطئه بزرگ بین المللی را برای غرب آسیا از بین برد و هیمنه رژیم صهیونسیتی را بخصوص در بُعد امنیتی شکست و به فرموده مقام معظم رهبری این رژیم جنایت کار را ۷۰ سال به عقب برگرداند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها