حماس: بیش از ۲ هزار اسیر فلسطینی آزاد می‌شوند

یک منبع وابسته به حماس، شمار اسیرانی را که در جریان توافق انجام‌شده با تل‌آویو آزاد خواهند شد، ۲ هزار نفر اعلام کرد.
کد خبر: ۷۸۴۱۷۹
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۸ - 09October 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، یک منبع وابسته به حماس به خبرگزاری فرانسه اعلام کرد که مرحله اول از توافق با رژیم صهیونیستی شامل آزادی اسیران زنده صهیونیست در غزه و بیش از دو هزار اسیر فلسطینی در بند اسرائیل است.

حماس: بیش از ۲ هزار اسیر فلسطینی آزاد می‌شوند

این منبع بیان کرد: اسیران فلسطینی که آزاد خواهند شد، شامل ۲۵۰ زندانی ابد و هزار و ۷۰۰ اسیری هستند که پس از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) بازداشت شده‌اند.

منبع مذکور افزود که مرحله اول همچنین شامل عقب‌نشینی اسرائیل طبق جدول زمانی خواهد بود.

از سوی دیگر، سخنگوی کابینه رژیم صهیونیستی اعلام کرد که اسرائیل احتمال می‌دهد که روند آزادی اسیران روز شنبه آغاز شود.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) بامداد پنجشنبه با صدور بیانیه‌ای به طور رسمی دستیابی به توافق پایان جنگ در غزه و تبادل اسرا را اعلام کرد.

حماس در بیانیه خود اعلام کرد: پس از مذاکرات مسئولانه و جدی که توسط جنبش و گروه‌های مقاومت فلسطین درباره پیشنهاد رئیس‌جمهوری آمریکا در شرم‌الشیخ با هدف پایان‌دادن به جنگ نسل‌کشی علیه مردم فلسطین و عقب‌نشینی اشغالگران از نوار غزه انجام شد، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) دستیابی به توافقی را اعلام می‌کند که شامل پایان جنگ علیه غزه، عقب‌نشینی اشغالگران، ورود کمک‌ها و تبادل اسراست.

انتهای پیام/ ۱۶۱

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار