رژیم صهیونیستی در آستانه جنگ داخلی

امروز شاهد دو دستگی وحشتناکی میان چپ و راست، دین‌دار و سکولار و عرب و یهود هستیم؛ وضعیتی که جامعه امروز رژیم صهیونیستی را در آستانه جنگ داخلی قرار داده است.
کد خبر: ۷۸۴۲۵۳
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۴ - ۰۳:۱۵ - 10October 2025

گروه بین‌الملل دفاع‌پرس: در شرایطی که روز گذشته شاهد انتشار اخباری مبنی بر توافق آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و جنبش حماس هستیم که تنها ساعاتی پس از اعلام این توافق آتش‌بس، «ایتامار بن‌گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم «اسرائیل» در سخنانی در واکنش به این توافق آتش‌بس گفت که ما از آزادی اسرای اسرائیلی خرسندیم ولی علیه آزادی اسرای فلسطینی رأی خواهیم داد.

رژیم صهیونیستی در آستانه جنگ داخلی

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی آزاد کردن هزاران اسیر فلسطینی، بهایی را غیرقابل تحمل دانست و گفت نتانیاهو به من قول داده است که حماس منحل شود اگر این محقق نشود ما کابینه را منحل خواهیم کرد. امری که نشان می‌دهد نتانیاهو و جریان حامی آن با مخالفانی قدرتمند، سرسخت و صد البته افراطی رو‌به‌رو هستند که بر خلاف دیدگاه آنها به هیچ عنوان به دنبال آزاد کردن اسرای فلسطینی نبوده و نخواهند بود.

از طرف دیگر، کارشناسان و صاحب‌نظران صهیونیست در سخنانی هشدارآمیز عنوان کردند که اتفاقى که امروز براى ما در «اسرائیل» رخ مى‌دهد و این وضعیتى واقعى است، عبارت از وجود دودستگى وحشتناک است، ما شاهد نفرت پراکنى هستیم و در آستانه جنگى داخلى هستیم.

این کارشناسان در برنامه‌های تلویزیونی و در گفت‌و‌گو با رسانه‌های اسرائیلی تاکید کردند که اقدامات «اسرائیل» باعث افزایش تنفر دیگر کشور‌ها از آنها شده است. آنها یادآور شدند که اگر این جنگ سال‌ها به طول مى‌انجامید، طبیعتا اسرا را هرگز نمى‌دیدیم و به خون‌ریزى و درجا زدن در غزه ادامه مى‌دادیم و باید سونامى دیپلماتیک و پویش‌هاى تحریم و مجازات و تظاهرات و یهودستیزى را همچنان تحمل می‌کردیم.

در این میان بهتر است تا نظرات و دیدگاه‌های شهرک‌نشینان صهیونیست را در مورد توافق آتش‌بس میان «اسرائیل» و جنبش حماس را هم درنظر بگیریم. زیرا شهرک‌نشینان صهیونیست عموماً معتقدند که زمان توقف کشتار و ویرانی فرا رسیده است. با این حال، جناح راست افراطی همچنان ادامه جنگ را ضروری می‌داند.

اما در شرایطی که شاهد مخالفت جناح راست افراطی با این توافق آتش‌بس و آزادسازی اسرای فلسطینی هستیم که رسانه‌های عبری عموماً از این توافق حمایت کردند و آن را گامی مهم دانستند که در زمان مناسبی انجام شد، زیرا بخش اعظم این کار توسط «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا، انجام گرفته است.

البته باید بگوییم که دیگر رسانه‌های عبری به شدت از «بنیامین نتانیاهو» انتقاد کردند. از جمله روزنامه «معاریو» اشاره کرد که این توافق، «بنیامین نتانیاهو» را رسوا کرده و ترامپ، نتانیاهو را در باتلاق فرو برده است. همچنین مشخص شده است که زندانیان فقط از طریق مذاکرات بازگردانده شده‌اند، حماس نابود نشده و امنیت در نوار غزه محقق نشده است. این رسانه‌ها عنوان کردند که بهتر بود که به جنگ برنمی‌گشتیم و مستقیماً به سوی مرحله دوم توافق قبلی می‌رفتیم.

از طرف دیگر، روز گذشته علی‌رغم اعلام توافق آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و جنبش حماس، شاهد تداوم حملات و تجاوزات رژیم «اسرائیل» به نوار غزه بودیم. رسانه‌های فلسطینی روز گذشته گزارش داده بودند که نظامیان اشغالگر با وجود اعلام توافق آتش‌بس به جنگ نسل‌کشی خود علیه مردم نوار غزه ادامه می‌دهند.

بر همین اساس، وزارت بهداشت فلسطین دیروز پنجشنبه از پذیرش تقریباً ۲۰ شهید و بیش از ۴۹ زخمی در بیمارستان‌های نوار غزه در ۲۴ ساعت گذشته در نتیجه تداوم تجاوزگری رژیم صهیونیستی خبر داده بودند. موضوعی که نشان می‌دهد ارتش رژیم «اسرائیل» بدون توجه به توافق آتش‌بس با حماس همچنان به بمباران و گلوله‌باران باریکه غزه ادامه می‌دهند.

و در آخر، پیش از اعلام رسمی توافق آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و جنبش حماس، کارشانسان نسبت به بسط و گسترش اختلافات سیاسی و دو دستگی در جامعه «اسرائیل» هشدار‌های جدی را داده بودند و امروز که شاهد دو دستگی وحشتناکی میان چپ و راست، دین‌دار و سکولار و عرب و یهود هستیم؛ وضعیتی را نظره‌گر هستیم که جامعه امروز رژیم صهیونیستی را در آستانه جنگ داخلی قرار داده است.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار