تعامل نیروی انتظامی و شهرداری ضامن پایداری امنیت و توسعه پایدار است

شهردار سنندج با بیان اینکه امنیت یکی از ارکان اساسی توسعه شهری است، گفت: تعامل مستمر نیروی انتظامی و شهرداری، ضامن پایداری امنیت و توسعه پایدار است.
کد خبر: ۷۸۴۶۱۳
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۰ - 11October 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، «سید انور رشیدی» ظهر امروز در دیدار با فرمانده انتظامی استان که با حضور اعضای شورای شهر صورت گرفت، ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی، به نقش حیاتی امنیت در توسعه اقتصادی اشاره کرد و اظهار داشت: امنیت یکی از مهم‌ترین ملزومات برای رشد هر جامعه است که با تلاش شبانه‌روزی نیرو‌های خدوم انتظامی و امنیتی به وجود می‌آید.
 
تعامل نیروی انتظامی و شهرداری ضامن پایداری امنیت و توسعه پایدار است
 
وی افزود: ما معتقدیم که هرچقدر ارتباط نیروی انتظامی با مردم و مدیریت شهری بیشتر باشد، امنیت در جامعه پایدارتر خواهد بود. بنابراین، این تعامل و همکاری میان نهاد‌های مختلف ضروری است.
 
رشیدی امنیت را به عنوان پایه و اساس توسعه جامعه دانست و با اشاره به تعامل مثبت نیروی انتظامی با مردم در سطح استان، گفت: نیرو‌های انتظامی در استان کردستان بسیار مردمی و در تعامل با مردم هستند که این ارتباط به پایداری و تقویت امنیت کمک می‌کند.
 
شهردار سنندج با تأکید بر شباهت‌های خدمات شهرداری و نیروی انتظامی افزود: خدمات این دو نهاد همیشگی است و هیچ‌گاه تعطیل‌بردار نیست. هر دو حوزه، مدیریت شهری و امنیت شهری، به صورت مستقیم با زندگی روزمره مردم در ارتباط هستند.
 
وی تصریح کرد: تأمین امنیت در استان‌هایی مانند کردستان که نوار مرزی طولانی دارند، کار ساده‌ای نیست و نیازمند تلاش و همت جهادی بیشتری است.
 
رشیدی با اشاره به سیاست‌های جدید مدیریت شهری، افزود: شهرداری در برخی حوزه‌ها که خارج از وظایف اصلی‌اش بوده، وارد شده است تا کار‌های زمین‌مانده را انجام دهد و توسعه شهری را در دستور کار قرار دهد.
 
به گفته وی، یکی از اقدامات برجسته در این راستا حرکت به سمت هوشمندسازی شهر است که در قالب پروژه‌ای با سرعت قابل قبول در حال انجام است.
 
وی خاطرنشان کرد: با نصب دوربین‌های ترافیکی و توسعه زیرساخت‌های شهر هوشمند، امید داریم که سنندج به شهر ایمن‌تری تبدیل شود.
 
شهردار سنندج همچنین به مشکلات ترافیکی سنندج هم اشاره کرد و خواستار برنامه‌ریزی و همکاری هرچه بیشتر راهور برای حل این مشکلات، به ویژه در هسته مرکزی شهر شد. 
 
وی با اشاره به ویژگی قانون‌مداری مردم سنندج، گفت: مردم این شهر از لحاظ قانون‌مداری و رعایت مقررات به عنوان یکی از الگو‌های کشور شناخته می‌شوند و شهرداری و شورا هم در تلاش هستند که خدمات خود را با کیفیت بالا ارائه دهند.
 
رشیدی با اذعان به اینکه اقدامات عمرانی در سطح شهر هنوز جای کار زیادی دارد، اظهار کرد: با وجود اینکه در این راستا کار‌های خوبی انجام شده، اما امیدواریم در آینده بتوانیم رضایتمندی بیشتری در بین شهروندان ایجاد کنیم.
 
وی در پایان با اشاره به نقش نیروی انتظامی در تحقق امنیت در نظام اسلامی، گفت: نیروی انتظامی ویترین تحقق امنیت در کشور است، شهرداری نیز ویترین خدمات نظام و دولت در شهر به شمار می‌رود.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار