سنندج فردا میزبان اجلاسیه شهدای زن کردستان خواهد بود

اجلاسیه شهدای زن کردستان، از سلسله اجلاسیه‌های کنگره ۵۵۳۶ شهید استان، روز یکشنبه با حضور مسئولان کشوری و استانی در سنندج برگزار می‌شود این رویداد فرهنگی با هدف تبیین نقش زنان شهیده در دفاع از انقلاب اسلامی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برپا خواهد شد.
کد خبر: ۷۸۴۶۱۵
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۳ - 11October 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، اجلاسیه شهدای زن کردستان روز یکشنبه با حضور مسئولان کشوری و استانی به‌عنوان یکی از رویداد‌های شاخص کنگره ۵۵۳۶ شهید استان برگزار خواهد شد.
 
سنندج فردا میزبان اجلاسیه شهدای زن کردستان خواهد بود
 
«بتول سرکانی» مسئول بسیج جامعه زنان استان کردستان، با اشاره به اهمیت این اجلاسیه، اظهار داشت: زنان شجاع و غیور کردستان با تأسی از بزرگ بانوی اسلام حضرت فاطمه زهرا (سلام‌الله‌علیها) در راه دفاع از انقلاب اسلامی و آرمان‌های آن جان خود را فدا کرده و به مقام شهادت نائل آمده‌اند.
 
وی با اشاره به آمار شهیدان زن استان کردستان افزود: استان کردستان مفتخر است که ۵۶۶ شهیده زن را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است، از این تعداد ۷۲ زن در جریان ترور و ۱۳ زن به‌عنوان پیشمرگ، مستقیماً در مقابله با گروهک‌های ضد انقلاب به شهادت رسیده‌اند.
 
سرکانی همچنین خاطرنشان کرد:از مجموع ۱۱۰۶ شهیده زن اهل سنت در کشور، ۵۶۶ نفر متعلق به استان کردستان هستند که این آمار گویای نقش برجسته بانوان کرد در دفاع از وطن و ارزش‌های اسلامی است.
 
وی با اشاره به شعار اجلاسیه «زنان کرد، فرشتگان ایثار و مقاومت» اظهار داشت:هدف از برگزاری این اجلاسیه توسعه و ترویج فرهنگ دفاع مقدس، زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای عزیز، تقویت روحیه ایثار و شهادت در جامعه و ارائه الگو‌های عملی از سیره و سبک زندگی شهدای زن برای نسل جدید است.
 
مسئول بسیج جامعه زنان استان در پایان تأکید کرد: امید داریم با برگزاری این رویداد فرهنگی جریان‌سازی مؤثری در سطح جامعه ایجاد کنیم و فضای فرهنگی کشور را بیش از پیش به سمت و سوی آرمان‌های شهدای والامقام زن سوق دهیم.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار