نجات یک کودک در مناطق صعب العبور با پرواز عملیاتی هوانیروز مسجدسلیمان

فرمانده پایگاه هوانیروز مسجدسلیمان گفت: بالگرد اورژانس هوایی مسجدسلیمان به منطقه جعفرآباد از توابع شهرستان اندیکا اعزام شد تا به کودک ۳ ساله‌ای که دچار عقرب‌گزیدگی شدید شده بود، امدادرسانی کند.
کد خبر: ۷۸۴۷۰۳
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۴ - 12October 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از استان خوزستان، امیر سرتیپ دوم خلبان «محمد عالی تختی» فرمانده پایگاه هوانیروز مسجدسلیمان امروز در جلسه‌ای از انجام چند پرواز عملیات مردم‌یاری خبر داد.

نجات یک کودک در مناطق صعب العبور با پرواز عملیاتی هوانیروز مسجدسلیمان

وی در این خصوص اظهار داشت: بالگرد اورژانس هوایی مسجدسلیمان به منطقه جعفرآباد از توابع شهرستان اندیکا اعزام شد تا به کودک ۳ ساله‌ای که دچار عقرب‌گزیدگی شدید شده بود، امدادرسانی کند.

امیر عالی تختی گفت: این عملیات امدادی با تلاش خلبانان غیور پایگاه و با هدف انتقال سریع بیمار به مرکز درمانی تخصصی انجام گرفت.

فرمانده پایگاه هوانیروز مسجدسلیمان افزود: کودک عقرب گزیده پس از دریافت اقدامات اولیه در محل، به‌سرعت به بیمارستان شفا در مسجدسلیمان منتقل شد و تحت مراقبت‌های ویژه پزشکی قرار گرفت.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار