اجرای صلح در غزه برای کاستن از فشار افکار عمومی علیه صهیونیست‌هاست

مدیر حوزه علمیه خراسان، با تاکید بر اهمیت توجه به تغییر استراتژی آمریکا و اسرائیل درباره غزه، گفت: فشار افکار عمومی و امپراطوری رسانه‌ای اجازه ادامه جنگ و تقابل را نداد و رژیم صهیونیستی را به عقب‌نشینی از سیاست‌ها و اولویت‌های خود وادار کرد.
کد خبر: ۷۸۴۹۸۴
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۵ - 13October 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین «علی خیاط» مدیر حوزه علمیه خراسان در نشست شورای معاونین این حوزه ضمن اشاره به اقدام آمریکا و رژیم صهیونیستی در قالب طرح صلح پیشنهادی رئیس جمهور آمریکا برای غزه، اظهار داشت: طرح صلح در غزه، در کوتاه مدت تنفسی را برای طرفین آن ایجاد خواهد کرد، اما به طور کلی، نشان‌دهنده شکست سیاست‌های رژیم صهیونیستی است. 

اجرای صلح در غزه برای کاستن از فشار افکار عمومی علیه صهیونیست‌هاست

وی فشار افکار عمومی در سطح بین‌المللی و داخلی آمریکا و رژیم صهیونیستی را مهم‌ترین عامل در تغییر رویکرد کنونی دانست و افزود: حجم نفرتی که امروز از رژیم صهیونیستی در دنیا وجود دارد، در هیچ مقطع تاریخی سابقه نداشته و این حجم از آگاهی مردم در جهان امروز که با بصیرت کافی در اروپا و آمریکا برای دفاع از غزه به میدان می‌آیند، آنان را وادار به بازسازی چهره خود کرده است. 

مدیر حوزه علمیه خراسان دیگر دلیل این عقب‌نشینی را ناکامی رژیم صهیونیستی در دستیابی به اهداف اعلامی اولیه پس از مدت طولانی درگیری دانست و تصریح کرد: هیچ یک از اهدافی که رژیم صهیونیستی از ابتدای جنگ عنوان کرده بود محقق نشد؛ نه اسرا آزاد شده‌اند، نه حماس از بین رفت و نه مردم غزه کوچ کردند. 

حجت‌الاسلام خیاط ادامه داد: فشار افکار عمومی و امپراطوری رسانه‌ای اجازه ادامه جنگ و تقابل را نداد و رژیم صهیونیستی را به عقب‌نشینی از سیاست‌ها و اولویت‌های خود وادار کرد. 

وی با بیان اینکه آمریکایی‌ها و رژیم صهیونیستی بیش از دو اولویت را نمی‌توانستند در وقایع اخیر دنبال کنند، گفت: به همین منظور احتمالاً اولویت‌هایشان را عوض می‌کنند تا به اهدافشان دست یابند. 

مدیر حوزه علمیه خراسان اقدام ترامپ را کاری فریبکارانه و در راستای تغییر اولویت برای مدیریت افکار عمومی عنوان کرد و گفت: آمریکا و رژیم صهیونیستی به دنبال آن هستند تا با تغییر تقدم‌ها به اهداف خود دست یابند و امروز این احتمال وجود دارد که جنگ و درگیری را در جبهه‌های دیگری دنبال کنند. 

حجت‌الاسلام خیاط با بیان اینکه درگیری همزمان در روسیه و چین، تمرکز دشمنان را بر غزه از بین برده است، خاطرنشان کرد: صحبت‌ها و خودشیفتگی رئیس جمهور آمریکا در زمینه ایجاد طرح صلح با هدف کنترل افکار عمومی و برداشتن فشار رسانه‌ای وارد شده بر آنهاست. 

وی با بیان اینکه طرح صلح در بلندمدت به نفع فلسطین و نوار غزه نیست، افزود: عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی تا آنجاست که ۵۸ درصد غزه را همچنان در اشغال نگه خواهند داشت و همه اینها نشان می‌دهد که آنان در پی ایجاد صلح نیستند، بلکه به دنبال برداشتن فشار از افکار عمومی دنیا است. 

مدیر حوزه علمیه خراسان عقب‌نشینی صورت گرفته و ایجاد طرح صلح را برای حماس دارای توفیق و پیروزی دانست که دشمنان را مجبور به کوتاه آمدن کرده است؛ ابراز داشت: این اقدام در راستای آزادسازی زندانیان و ورود مواد غذایی فرصت مغتنمی است، اما باید مراقب تغییر استراتژی رژیم صهیونیستی بود. 

حجت‌الاسلام خیاط با بیان اینکه هوشیاری مقاومت امروز در محور لبنان، یمن، عراق و ایران اسلامی باید بیش از گذشته باشد و با این طرح صلح برخورد جدی صورت گیرد، تأکید کرد: امیدواریم فشار‌های بین المللی موجب تضعیف رژیم صهیونیستی شده و زمینه را برای پیروزی‌های درخشان محور مقاومت مهیا سازد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار