یزد؛ میزبان سی‌وهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم ویژه خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان و آزادگان

سی‌وهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم ویژه خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان و آزادگان، ششم آبان‌ماه به میزبانی یزد برگزار می‌شود.
کد خبر: ۷۸۵۲۳۲
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۷ - 14October 2025

محمد حسن فاضلی، معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان یزد در گفت‌و‌گو با خبرنگار دفاع‌پرس از یزد؛ از برگزاری سی‌وهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم ویژه خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان و آزادگان در ششم آبان‌ماه به میزبانی این استان خبر داد و اظهار داشت: این مسابقات به منظور ترویج و گسترش فرهنگ قرآنی در بین خانواده‌های معزز شهدا، جانبازان و آزادگان برگزار می‌شود.

سی‌وهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم ویژه خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان و آزادگان در یزد

وی با بیان اینکه این دوره از مسابقات در راستای تجلیل از مقام شامخ ایثارگران است، افزود: شرکت‌کنندگان شامل والدین، همسران و فرزندان ۱۸ سال و بالاتر شهدا، جانبازان و آزادگان هستند که می‌توانند در رشته‌های مختلف شرکت کنند.

معاون فرهنگی بنیاد شهید استان یزد تصریح کرد: رشته‌های مسابقه شامل حفظ قرآن کریم در سطوح ۱۰ جزء، ۲۰ جزء و حفظ کل، همچنین قرائت تحقیق و رشته تدبر در قرآن است که بخش تدبر به صورت مجازی و در زمان دیگری برگزار خواهد شد.

فاضلی در خصوص زمان برگزاری خاطرنشان کرد: این مسابقات روز سه‌شنبه، ششم آبان‌ماه ۱۴۰۴ از ساعت ۱۵ در دبیرستان دخترانه افشار یزد برگزار می‌شود.

وی با تأکید بر ضرورت ثبت‌نام به موقع گفت: مهلت ثبت‌نام تنها تا ۲۵ مهرماه ۱۴۰۴ ادامه دارد و علاقه‌مندان می‌بایست به بنیاد شهید و امور ایثارگران محل سکونت خود مراجعه نمایند.

فاضلی در پایان با دعوت از همه واجدان شرایط برای شرکت در این مسابقات، ابراز امیدواری کرد: این رویداد معنوی بتواند گامی در جهت اشاعه و ترویج هر چه بیشتر معارف ناب قرآنی در بین خانواده‌های ایثارگر باشد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها