به گزارش دفاع پرس از بوشهر؛ سردار علی فضلی ایجاد زیرساخت و همت بومی دستاندرکار راهیان نور دریایی را عاملی مهم در دست یافتن به اهداف و مقاصد عنوان کرد و اظهار داشت: بسترسازی و ایجاد زیرساخت در راهیان نور دریایی پرهزینه و سخت است که اجرای آن نیازمند همت فرماندهان نیروی دریایی سپاه، فرمانده سپاه امام سجاد(ع) و فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران است.
وی با اشاره به تاریخچه تشکیل و راهاندازی کاروان راهیان نور دریایی بیان داشت: این کاروان از سال 89 آغاز شد که با وجود توسعه کیفیوکمی در این زمینه، باز نیازمند تلاش و همت بیش از پیش است.
فرمانده قرارگاه راهیان نور بسیج و سپاه تصریحکرد: در سال 89 امکانات لازم برای پذیرایی زائران در شب وجود نداشت، اما در حال حاضر بستر و ظرفیت پذیرش قریب به 10 هزار زائر در استانهای بوشهر و هرمزگان فراهم شده است.
وی بر فراهم کردن بستر لازم برای پذیرایی خوب و بهتر از زائران در شب تأکید کرد و ابراز داشت: اگرچه برخی از امکانات موجود در کاروان راهیان نور در شب اظهار رضایت کردند ولی باید اقدامات بیشتری را در زمینه رفاه کاروانهای راهیان نور فراهم کرد.
سردار فضلی در بخش دیگری از سخنان خود بر احیای نقاط فراوانی همچون جزیره هرمز و خارک بهعنوان نماد مقاومت تأکید کرد و گفت: جزایر یادشده، در زمینه دفاعی نشان از پایمردی دارند.
وی، دست یافتن به آرمانهای انقلاب را نیازمند نگاهی عمیقتر نسبت به این ارزشها و آرمانها دانست و گفت: بایستی به این عملیات فرهنگی بزرگ از بعد فرهنگی توجه و اهتمام بیشتری صورت گیرد.
سردار فضلی ضمن قدردانی از ایجاد فضای جذاب و تأثیرگذار برنامههای انگیزشی گفت: اجرای نمایشهای رزمی شبانه یکی از مواردی تصویب شده بود که با وجود جانمایی، تحقق نیافت.
فرمانده قرارگاه راهیان نور بسیج و سپاه با اشاره به حضور موفق و امیدبخش خادمان، بر مدنظر قرار دادن پیوند بین راهیان نور دریایی و زمینی تأکید کرد.
سردار فضلی در بخش پایانی سخنان خود با توجه به ظرفیتها و افزایش کمی و کیفی راهیان نور تصریحکرد: اتاق فکر راهیان نور دریایی توسط سردار تنگسیری راهاندازی شده و میتوان از تأمین و خرید شناورهای هدفمند و باکیفیت بهعنوان خروجی مناسب جلسات این اتاق یاد کرد.