آیت الله «دژکام»: ما آغازگر جنگ نیستیم، اما در برابر تهدیدات، پاسخ قاطع خواهیم داد

نماینده ولی فقیه در استان فارس با بیان اینکه دفاع در برابر دشمن را حق مسلم است گفت: دفاع در برابر دشمن حق مسلم ما است و در برابر تهدیدات، پاسخ قاطع خواهیم داد.
کد خبر: ۷۸۵۵۶۰
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۰ - 15October 2025

به گزارش دفاع‌پرس از فارس، آیت‌الله «لطف‌الله دژکام» نماینده ولی‌فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز امروز چهارشنبه در محفل قرآنی «بشری» به مناسبت بزرگداشت خواجه حافظ شیرازی که در حرم مطهر حضرت احمدبن‌موسی شاهچراغ (ع) برگزار شد، با اشاره به نقش تاریخی امامزادگان در ترویج قرآن اظهارداشت: حضرت شاهچراغ (ع) از پیشگامان کتابت قرآن بوده و در مجموعه تحت نظر ایشان حدود هزار نسخه قرآن نگاشته شده است.

آیت الله «دژکام»: ما آغازگر جنگ نیستیم، اما در برابر تهدیدات، پاسخ قاطع خواهیم داد

وی با اشاره به زندگی مخفیانه حضرت سید میرمحمد (ع) در شیراز به‌دلیل تهدیدات بنی‌امیه، افزود: معیشت ایشان از راه کتابت قرآن تأمین می‌شده و امامزادگان دیگری، چون سید تاج‌الدین، سید علاالدین حسین (ع) و علی‌بن‌حمزه (ع) نیز از شهدای راه قرآن و اسلام هستند.

آیت‌الله دژکام با استناد به آیات سوره توبه، معامله با خدا را ایثار جان و مال در راه حق دانست و گفت: ملت ایران در نیم‌قرن اخیر این مسیر را با جهاد و مقاومت طی کرده‌اند.

وی دفاع در برابر دشمن را حق مسلم دانست و تأکید کرد: ما آغازگر جنگ نیستیم، اما در برابر تهدیدات، پاسخ قاطع خواهیم داد.

او همچنین با اشاره به توان موشکی ایران گفت: طبق اعتراف نتانیاهو، در دو سال گذشته ۲۰۰۰ نفر از ارتش رژیم صهیونیستی کشته شده‌اند که نقش موشک‌های ایرانی در این موفقیت قابل توجه است.

حجت‌الاسلام سیدمصطفی حسینی، دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور، حافظ را نه‌تنها شاعر بلکه مفسر و مبلغ معارف الهی دانست و گفت: حافظ با آمیختن شعر و قرآن، گفتمان‌سازی قرآنی را در زبان فارسی نهادینه کرد.

وی با اشاره به اینکه حافظ مفاهیم قرآنی، چون عشق، توکل و استقامت را در قالب شعر به مردم منتقل کرده، افزود: اگر مروجان قرآن بتوانند همانند حافظ، مفاهیم الهی را با زبان هنر و رسانه به نسل جدید منتقل کنند، تأثیرگذاری قرآن در جامعه چند برابر خواهد شد.

حسینی با اشاره به مطالبه رهبر معظم انقلاب برای تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن، استان فارس را پیشتاز در این عرصه معرفی کرد و گفت: مراکز شبانه‌روزی تربیت حافظان قرآن در فارس، همچون مهد قرآن و بیت‌الاحزان، ظرفیت تمدن‌سازی دارند و باید از شخصیت حافظ برای گسترش فرهنگ قرآنی بهره‌برداری شود.

وی در پایان تأکید کرد: قرآن باید از محدوده نهاد‌ها فراتر رود و به مکتب زندگی مردم تبدیل شود؛ همان‌گونه که حافظ گفت: هر چه کردم همه از دولت قرآن کردم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار