افزایش ظرفیت هتلهای مدرن در استان کردستان ضروری است
وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در ادامه سفر خود به استان کردستان از فاز دوم هتل ۵ ستاره ژین پالاس سنندج بازدید کرد و با همراهی استاندار، بر ضرورت توسعه زیرساختهای مدرن اقامتی در استان تأکید کرد؛ استاندار نیز به کمبود هتلهای پنجستاره در کردستان اشاره و افتتاح فاز نخست این هتل را نقطهای مهم در ارتقای ظرفیت گردشگری استان دانست.
به گزارش
دفاعپرس از کردستان، در ادامه برنامههای سفر «سیدرضا صالحیامیری» وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی به استان کردستان، وی از فاز دوم هتل ۵ ستاره ژین پالاس سنندج بازدید کرد. این بازدید با حضور استاندار و مدیران استانی برگزار شد و وزیر از نزدیک در جریان روند ساخت و توسعه این پروژه مهم اقامتی قرار گرفت.
«آرش زرهتنلهونی» استاندار کردستان در حاشیه این بازدید با اشاره به وضعیت هتلهای مدرن استان گفت: کردستان تاکنون از هتلهای پنجستاره بهویژه در سنندج برخوردار نبود و پیش از این تنها هتل شادی وجود داشت که اکنون با افتتاح هتل ژین پالاس، شرایط اقامتی استان ارتقا یافته است.
فاز نخست هتل ژین پالاس طی سفر استانی مجید انصاری معاون حقوق رئیسجمهور و استاندار کردستان به بهرهبرداری رسید و این مجموعه دارای ۶۵ اتاق و ۲۰۰ تخت است که با سرمایهگذاری ۳۳۰ میلیارد تومان، برای ۶۰ نفر اشتغالزایی کرده است.
وزیر میراثفرهنگی در این بازدید با تأکید بر اهمیت توسعه هتلهای مدرن و پنجستاره در کردستان اظهار کرد: افزایش ظرفیتهای اقامتی استاندارد، گام مهمی در جذب گردشگران داخلی و خارجی و رونق اقتصاد گردشگری استان است و وزارت میراثفرهنگی از چنین پروژههایی حمایت کامل خواهد کرد.
فاز دوم هتل ژین پالاس نیز در حال احداث است و انتظار میرود با تکمیل آن، سنندج به یکی از شهرهای شاخص اقامتی غرب کشور تبدیل شود و ظرفیتهای گردشگری و سرمایهگذاری در استان به طور قابل توجهی افزایش یابد.
انتهای پیام/