مدارس باید پیوند معنوی دانش‌آموزان با امام زمان (عج) را تقویت کنند

رئیس مجمع طلاب و روحانیون حوزه علمیه قم، با تأکید بر نقش مهم معلمان در ترویج فرهنگ انتظار گفت: مدارس باید با بهره‌گیری از شیوه‌های نوین آموزشی، زمینه تقویت پیوند معنوی دانش‌آموزان با امام زمان (عج) را فراهم کنند.
کد خبر: ۷۸۵۸۲۱
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۶ - 16October 2025

به گزارش دفاع‌پرس از همدان، چهارمین کرسی‌ مناظره مهدویت با هدف آشنایی و جذب دانش آموزان مدارس و مراکز آموزشی ویژه معلمین و معاونین پرورشی در همدان در مرکز "باسط" موسسه علمی، فرهنگی طلیعه عطر مشکات در مجتمع عین القضات همدان برگزار شد.

مدارس باید پیوند معنوی دانش‌آموزان با امام زمان (عج) را تقویت کنند

در این نشست که با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین «سید جلال رضوی» رئیس مجمع طلاب و روحانیون حوزه علمیه قم در این نشست تخصصی با بیان اینکه مربیان پرورشی و فعالان عرصه فرهنگی و آموزشی وظایف رشد روح معنوی و دینی دانش آموزان را بر عهده دارند، اظهار داشت: شناخت و معرفت به امام زمان (عج) به عنوان اصلی ترین گم شده بشریت امروز وظیفه خطیر مربیان آموزشی و فرهنگیان در مدارس است.

وی تدوین و طراحی مباحث مهدویت با زبان شعر، انیمیشن و مسابقات فرهنگی در مدارس را از راه‌های آشنایی دانش آموزان با امام زمان (عج) دانست و افزود: مباحث مهدوی باید با زبان روز و در قالب داستانهای کودکانه و جذاب به مخاطب نوجوان و جوان ارائه شود تا قابل فهم و اثرگذاری مطلوب باشد.

رئیس مجمع طلاب و روحانیون حوزه علمیه قم، گفت: حضور فعال مدارس در مراکز و اماکن معنوی و مذهبی بویژه مسجد جمکران موجب برقراری ارتباط روح و روان دانش آموزان با ائمه اطهار بویژه امام زمان (عج) می شود.

وی شبیخون فرهنگی و هجوم فکری و اعتقادی غافلگیرانه دشمن به باورها و افکار نوجوانان و جوانان را معضل حوزه فرهنگی و آموزشی کشور دانست و تصریح کرد: اجازه ندهیم دشمن از احساسات پاک حق طب دانش آموزان سوء استفاده کند و در این راستا مربیان پرورشی با مدد گرفتن از حضرت ولی عصر به عنوان چشمه اصلی و حقیقی، گام‌های اثرگذاری بردارند.

این مدرس حوزه علمیه، مبارزه با مدعیان دروغین و هوشیاری مردم در مقابل اغفال با شگردها و حقه بازی های مختلف را مورد تاکید قرار داد و گفت: دشمنانی چون یهودیان صهیونیسم با به راه انداختن ارتش ضد ظهور به دنبال انحراف افکار از مسیر ظهور هستند که هوشیاری مدارس در این زمینه ضروری است.

وی تعمیق فرهنگ دعا در مدارس، جذب نوجوانان و جوانان با حقیقت ظهور و مهدویت با استفاده از روش های نوین روز، ارتقاء آگاهی علمی و دینی و توجه ویژه به تبلیغ مسائل دینی در مدارس را از اولویت های کاری مربیان بیان کرد.

وی با انتقاد از تعطیلی طرح شهید رجایی آموزش و پرورش در مدارس، از مسئولین واحد گزینش آموزش و پرورش خواست تا با جذب فرهنگیان معتقد به مسائل دینی، با معلمین و معاونینی که در صدد القای امام گریزی در مدارس هستند، برخورد قاطع کنند.

انتهای پیام/

 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار