خداییان: بهترین راه مبارزه با فساد شناسایی گلوگاه‌های آن است

رئیس سازمان بازرسی کل کشور بهترین راه مبارزه با فساد را شناسایی گلوگاه‌های فساد دانست و گفت: در قوه قضاییه به‌خصوص در دوره تحول و تعالی، اقداماتی در این سازمان انجام شده است که قابل قیاس با دوره‌های قبلی نیست.
کد خبر: ۷۸۵۸۹۷
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۲ - 17October 2025

به گزارش گروه جامعه دفاع‌پرس، «ذبیح الله خداییان» رئیس سازمان بازرسی کل کشور امروز (جمعه) در مراسم نماز جمعه پایتخت که در دانشگاه تهران برگزار شد، با اشاره به اصل ۵۷ قانون اساسی، اظهار داشت: به موجب این اصل از قانون اساسی، قوه قضاییه یکی از قوای حاکم در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است و بر اساس اصل ۱۵۶ قانون اساسی قوه‏ قضاییه قوه‌‏ای مستقل است که پشتیبان حقوق فردی و اجتماعی و مسئول تحقق‌بخشیدن به عدالت و عهد‌ه‌‏دار وظایفی است که یکی از آن‌ها وظایف نظارت بر اجرای صحیح قوانین است.

خداییان: بهترین راه مبارزه با فساد شناسایی گلوگاه‌های آن است

وی ادامه داد: خبرگان در اصل ۱۷۴ قانون اساسی، سازمانی به نام بازرسی را پیش‌بینی کردند که این سازمان دو وظیفه مهم اجرای صحیح قانون و حسن جریان امور را بر عهده دارد؛ بنابراین سازمان بازرسی کل کشورعالی‌ترین دستگاه نظارتی است که بر همه امور و همه دستگاه‌ها نظارت.

خداییان گفت: در قوه قضاییه به‌خصوص در دوره تحول و تعالی اقداماتی در سازمان بازرسی کل کشور انجام شده است که قابل قیاس با دوره‌های قبلی نیست؛ از جمله این امور مهم بحث مبارزه با فساد و برخورد با مخلین نظم و امنیت است.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور درباره اقدامات این سازمان گفت: با تأسی از فرامین رهبر معظم انقلاب و تاکید‌های ریاست قوه قضاییه چند سیاست را در دستورکار سازمان بازرسی کل کشور قرار گرفت و شعار این سازمان فناور و دانش‌پایه مبارزه با فساد است.

وی تصریح کرد: تا زمانی که بستر فساد فراهم باشد، هر فردی در مسئولیتی که برعهده می‌گیرد، امکان ارتکاب فساد وجود خواهد شد؛ پس بهترین راه مبارزه با فساد شناسایی گلوگاه‌های فساد است.

بر اساس این گزارش، میز‌های خدمت سازمان بازرسی در حاشیه برگزاری نماز جمعه این هفته در تهران برای بررسی شکایات مردمی استقرار یافته و آماده پاسخگویی به سوالات نمازگزاران است.

انتهای پیام/ 261

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار