به گزارش دفاعپرس از کرمانشاه، این کارگاه هنری به مناسبت گرامیداشت مقام والای سردار شهید حاج محمدسعید ایزدی (حاج رمضان) روزهای پنجشنبه و جمعه، ۲۴ و ۲۵ مهرماه، با حضور هفت نفر از هنرمندان شاخص کرمانشاهی در مجتمع فرهنگی هنری شهید آوینی برپا شد.
هدف از برگزاری این کارگاه، خلق آثار هنری با موضوع تمثال مبارک شهید ایزدی و ترویج فرهنگ ایثار، مقاومت و شهادت از طریق زبان هنر عنوان شده است.
در حاشیه این رویداد، «مظفر تیموری» مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه ضمن بازدید از روند خلق آثار، هنر را بهترین ابزار برای روایت جنگ ۱۲ روزه و حماسهآفرینیهای مردم ایران بهویژه شهدا دانست و اظهار داشت: «زبان هنر تأثیرگذارترین وسیله در انتقال مفاهیم ایثار و مقاومت است و باید پیش از تولید آثار، محتوای متقن و غنی در اختیار هنرمندان قرار گیرد تا خروجی آن ماندگار و الهامبخش باشد.»
وی با قدردانی از تلاش هنرمندان شرکتکننده افزود: «کارگاه روایت یاران نمونهای از همدلی هنرمندان متعهد استان است که با الهام از سیره شهیدان، در مسیر تبیین فرهنگ مقاومت گام برمیدارند.»
در ادامه، «مجتبی ایزدی» برادر شهید ایزدی نیز با اشاره به ویژگیهای اخلاقی و معنوی برادر شهید خود گفت: «شهید ایزدی از چهرههای برجسته خط مقاومت و الگوی ایمان، فروتنی و پایمردی بود و امیدوارم نسل جوان با شناخت چنین الگوهایی مسیر خود را در راه خدمت و ایثار ادامه دهد.»
کارگاه نقاشی «روایت یاران» عصر جمعه به کار خود پایان داد و از هنرمندان شرکتکننده و خانواده شهید ایزدی به پاس همراهی و تلاش فرهنگی تقدیر به عمل آمد.
حاج رمضان ایزدی کی بود؟
شهید سردار محمد سعید ایزدی، متولد ۱۳۴۳ شهرستان سنقر و کلیایی در شرق کرمانشاه است.
شهرستان سنقر و کلیایی با سابقه تدین و مبارزات سیاسی مردم و تقدیم ۴۱۸ شهید، ۸۵۰ جانباز و ۵۷ آزاده که نشان از روحیه ایثارگری اهالی منطقه دارد در۸۶ کیلومتری شمال شرق کرمانشاه قرار دارد.
سرلشکر شهید ایزدی، که عمر خویش را در میدانهای بینام و نشان اقتدار مقاومت گذرانده بود، در تجاوز هوایی رژیم صهیونیستی در ۳۱ خرداد به ساختمانی مسکونی در محله سالاریه قم به شهادت رسید.
در پی تجاوز رژیم صهیونیستی از بامداد جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ به کشورمان، ۶۶ نفر در استان کرمانشاه به درجه رفیع شهادت نائل شدند و ۵۳۲ نفر نیز مجروح گردیدند.
انتهای پیام/