جلد اول کتاب «تاریخ توصیفی استان مازندران» آماده شده است

رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس و مقاومت از تکمیل جلد اول «تاریخ توصیفی استان مازندران» و برنامه‌ریزی برای انتشار جلد دوم در سال آینده خبر داد و مازندران را جزو استان‌های پیشرو در تولید آثار دفاع مقدس با بیش از ۶۰ عنوان کتاب معرفی کرد.
کد خبر: ۷۸۶۱۳۲
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۵ - 18October 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مازندران، حجت الاسلام والمسلمین«علی لقمانپور» رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس و مقاومت امروز (شنبه) در جلسه کارگروه ادبیات و تاریخ دفاع مقدس و مقاومت استان مازندران که در سالن جلسات این اداره کل برگزار شد، با اشاره به نقش برجسته این استان در دوران جنگ تحمیلی و جبهه مقاومت، از تدوین کتاب ۴۹ شهید عملیات ۱۲ روزه مازندران خبر داد که با همکاری معاونت ادبیات و تاریخ دفاع مقدس استان در حال انجام است.

جلد اول کتاب «تاریخ توصیفی استان مازندران» آماده شده است

وی همچنین از تکمیل جلد اول «تاریخ توصیفی استان مازندران» و برنامه‌ریزی برای انتشار جلد دوم در سال آینده خبر داد و مازندران را جزو استان‌های پیشرو در تولید آثار دفاع مقدس با بیش از ۶۰ عنوان کتاب معرفی کرد.

حجت الاسلام لقمان‌پور بر ضرورت آموزش نویسندگان جوان، بهره‌گیری از ظرفیت نهاد‌های استانی و ملی، و استفاده از تجربیات فرماندهان و نویسندگان برجسته مازندرانی تأکید کرد.

رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس و مقاومت از برنامه‌ریزی برای تولید آثار فاخر بر اساس سوژه‌های آماده و معرفی آنها به محضر رهبرمعظم انقلاب خبر داد.

وی با اشاره به مطالبه رهبر معظم انقلاب مبنی بر تولید صد برابری آثار دفاع مقدس، خواستار مشارکت همه دستگاه‌ها، خیرین، رزمندگان و پیشکسوتان برای ثبت و ماندگاری خاطرات هشت سال دفاع مقدس شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار