حضور ۲۳۰ ناشر در دوازدهمین نمایشگاه کتاب خراسان شمالی و چهاردهمین نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی گفت: ۲۳۰ ناشر در دوازدهمین نمایشگاه کتاب خراسان شمالی و چهاردهمین نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس حضور دارند.
کد خبر: ۷۸۶۱۸۲
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۳ - 18October 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خراسان شمالی، «مهدی آریان» مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی ضمن اشاره به اینکه فردا دوازدهمین نمایشگاه کتاب استان و چهاردهمین نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس آغاز می شود، اظهارداشت: آیین افتتاحیه نمایشگاه ساعت ۹ صبح فردا در مصلی امام خمینی (ره) بجنورد پس از یک دهه وقفه، با حضور چهره‌های فرهنگی و نظامی کشور و هنرنمایی هنرمندان بومی و با حضور مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران و رئیس سازمان بسیج مستضعفین و مسئولین استانی برگزار می‌شود.

حضور ۲۳۰ ناشر در دوازدهمین نمایشگاه کتاب خراسان شمالی و چهاردهمین نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدسوی افزود: اجرای این برنامه را شاهین جمشیدی، مجری شناخته‌شده صدا و سیما بر عهده دارد و جرای زنده‌ی موسیقی مقامی خراسانی توسط حسین ولی‌نژاد، رنگ و بوی خاصی به مراسم خواهد بخشید.

آریان با اشاره به بازگشت این نمایشگاه پس از یک دهه وقفه گفت: امسال با حضور ۲۳۰ ناشر و ارائه بیش از ۱۷ هزار عنوان کتاب، فضای فرهنگی استان جان تازه‌ای می‌گیرد.

گفتنی است: دوازدهمین نمایشگاه کتاب خراسان شمالی و چهاردهمین نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس از ۲۷ مهر تا ۳ آبان‌ماه در مصلی امام خمینی (ره) بجنورد در دو نوبت صبح و عصر پذیرای علاقه‌مندان کتاب، فرهنگ و هنر خواهد بود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار