ثبت‌نام از ایثارگران فارس در حج تمتع ۱۴۰۵

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس گفت: نام نویسی از ایثارگران در حج تمتع ۱۴۰۵ در استان فارس تا 29 مهرماه ادامه دارد.
کد خبر: ۷۸۶۲۱۶
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۴ - 18October 2025

 به گزارش دفاع‌پرس از فارس، «نبی الله زارعی» معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس با بیان اینکه جامعه ایثارگری فارس تا ۲۹ مهرماه سال جاری فرصت دارند برای تشرف به حج تمتع سال ۱۴۰۵ ثبت‌نام کنند اظهارداشت: سهمیه و شرایط ثبت‌نام ایثارگران تصریح کرد: خانواده معظم شهدا، جانبازان و آزادگان که تاکنون از سهمیه حج استفاده نکرده می‌توانند برای نام‌نویسی اقدام کنند.

ثبت‌نام ایثارگران فارس در حج تمتع ۱۴۰۵ آغاز شد

وی در ادامه بیان داشت: متقاضیان لازم است حداکثر تا ۲۹ مهرماه سال جاری با مراجعه به بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان محل تشکیل پرونده مراحل ثبت‌نام خود را انجام دهند.

زارعی در تشریح اولویت ثبت‌نام‌ها خاطرنشان کرد: والدین معظم شهدا در اولویت نخست، جانبازان ۷۰ درصد و همسران آنان و همسران شهدا اولویت دوم، جانبازان و آزادگان با درصد جانبازی ۵۰ تا ۶۹ درصد و همسرانشان و فرزندان شهدا در اولویت سوم، جانبازان و آزادگان با درصد جانبازی ۲۵ تا ۴۹ درصد و همسران ایشان و جانبازان زیر ۲۵ درصد و همسران در اولویت‌های بعدی هستند.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس در پایان یادآور شد: در حج تمتع سال ۱۴۰۴ قریب به دویست نفر از خانواده‌های معظم ایثارگران استان فارس به این سفر معنوی مشرف شدند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار