ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه سربلند بیرون آمدند

فرماندار رامسر گفت: با وجود فشار‌های اقتصادی و تبلیغات دشمن، مردم در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند و نشان دادند که با حضور مردمی، موفقیت حتمی است؛ ما در این جنگ سربلند بیرون آمدیم.
کد خبر: ۷۸۶۴۲۳
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۹ - 19October 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مازندران، «مسلم قبادیان قادی» فرماندار شهرستان رامسر امروز (یکشنبه) در جلسه شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت شهرستان رامسر که با حضور سرهنگ پاسدار «محمدحسن سلامی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت مازندران در سالن جلسات فرمانداری شهرستان برگزار شد، با اشاره به نقش بی‌بدیل مردم ایران در دوران انقلاب و دفاع مقدس اظهار داشت: هرچه امروز داریم، از دفاع مقدس داریم. زمانی که انقلاب تازه پا گرفته بود، رژیم بعث عراق تصور کرد می‌تواند از خلأ موجود در کشور استفاده کرده و اهداف خود را پیش ببرد. لذا با حمایت قدرت‌های پشت‌پرده، تصمیم به حمله به کشور عزیزمان گرفتند.

ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه سربلند بیرون آمدند

وی افزود: در آن زمان، ارتش هنوز در حال سازماندهی بود و جبهه مردمی شکل نگرفته بود. اما مردم غیور ایران زمین مثل همیشه ایستادند و از کیان و مرز‌های سرزمین دفاع کردند. در هشت سال دفاع مقدس حتی یک وجب از خاک کشورمان را به دشمن ندادیم.

این مسئول با اشاره به استمرار حمایت مردمی از نظام اسلامی گفت: علی‌رغم همه مشکلاتی که نظام سلطه برای کشور ایجاد کرد، مردم همیشه پای نظام ایستادند و جلودار بودند. در جنگ ۱۲ روزه نیز نشان دادند که چقدر کشور خود را دوست دارند.

وی ادامه داد: با وجود فشار‌های اقتصادی و تبلیغات دشمن، مردم در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند و نشان دادند که با حضور مردمی، موفقیت حتمی است. ما در این جنگ سربلند بیرون آمدیم.

فرماندار رامسر با اشاره به اقدامات مردم رامسر در آن ایام گفت: در همین شهرستان، همه واحد‌های بوم‌گردی و هتل‌ها تا ۵۰ درصد تخفیف دادند. یکی از واحد‌های بوم‌گردی با کمک خیرین، به‌طور کامل رایگان در اختیار هموطنانی قرار گرفت که از نقاط مختلف کشور به دلیل بمباران‌ها به رامسر پناه آورده بودند. مردم با تمام وجود از مهمانان پذیرایی کردند.

قبادیان قادی اذعان داشت: در حوزه امنیت، با کمک سپاه، نیروی انتظامی و بسیجیان، ایستگاه‌های بازرسی شبانه‌روزی فعال بود. در بازار در تأمین اقلام اساسی مشکلی نداشتیم. بیش از سه میلیون نفر در مدت ۱۲ روز در رامسر حضور داشتند و هیچ کمبودی در اقلام اساسی، سوخت یا خدمات نداشتیم.

این مسئول با تأکید بر آمادگی مردم در برابر تهدیدات گفت: ما نشان دادیم که اگر تجاوزی به کشور صورت گیرد، مردم آماده دفاع هستند؛ همان‌طور که در دفاع مقدس این را ثابت کردند.

وی با اشاره به ضرورت انتقال ارزش‌های دفاع مقدس به نسل جدید تأکید کرد: نسل امروز از بسیاری از جانفشانی‌ها و خون‌هایی که برای حفظ میهن اهدا شد، بی‌اطلاع است. باید این حماسه‌ها را به درستی منتقل کنیم. حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت وظیفه‌ای است که بر دوش همه ماست.

فرماندار رامسر در پایان خاطرنشان کرد: برای هر صندلی مدیریتی در کشور، ۷۲ شهید تقدیم شده است. این بار سنگینی است که بر دوش مدیران قرار دارد. باید برنامه‌ها و فعالیت‌های مؤثری در این حوزه داشته باشیم تا ارزش‌های انقلاب و دفاع مقدس زنده بماند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار