دیدار امام جمعه تویسرکان با خانواده شهید «ابوالقاسم بیاتی»

به مناسبت هفته تربیت‌بدنی و ورزش، امام جمعه و جمعی از مسئولان شهرستان تویسرکان با حضور در منزل شهید «ابوالقاسم بیاتی» ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، از خانواده این شهید والامقام تجلیل کردند.
کد خبر: ۷۸۶۴۹۳
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۸ - 19October 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از همدان، به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی و ورزش، حجت الاسلام «سید روح الله زمانی موسوی» امام جمعه به همراه ریاست بنیاد شهید و رئیس اداره ورزش و جوانان؛ با حضور در منزل شهید والامقام «ابوالقاسم بیاتی» با خانواده معظم این شهید دیدار و گفت‌و‌گو کردند.

دیدار امام جمعه تویسرکان با خانواده شهید «ابوالقاسم بیاتی»

 در این دیدار ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، مخصوصا ۷۳ شهید گرانقدر ورزشکار شهرستان تویسرکان ایثار و فداکاری خانواده‌های شهدا قدردانی کرده و بر ادامه راه این عزیزان در میدان‌های مختلف، از جمله عرصه ورزش و جوانان، تأکید شد.

 در پایان این دیدار، با اهدای لوح یادبود از خانواده معظم شهید بیاتی تجلیل به عمل آمد.

شهید ابوالقاسم بیاتی بیست و نهم فروردین سال ۱۳۳۴ در شهرستان تویسرکان به دنیا آمد. پدرش رمضان و مادرش مهرانگیز نام داشت. تا پایان دوره راهنمایی درسخواند. ســال ۱۳۵۷ ازدواج کرد و صاحب یک پسر و یک دختر شد. به عنوان استوار دوم ارتش در جبهه حضور یافت. بیست و نهم اسفند ۱۳۶۲، در میمک توسط نیرو‌های عراقی بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید. مزار وی در بهشت زهرای زادگاهش قرار دارد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار