دستگیری شرور مسلح در نکا با سلاح شکاری

فرمانده فرمانده انتظامی نکا از دستگیری فرد شرور سابقه‌داری که در نیمه‌شب با سلاح شکاری اقدام به تیراندازی و قدرت‌نمایی کرده بود، خبر داد.
کد خبر: ۷۸۶۵۳۶
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۱ - 19October 2025

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، سرهنگ «مجتبی راست‌خدیو» فرمانده انتظامی نکا امروز (یکشنبه) در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در پی اعلام خبر مبنی بر تیراندازی و قدرت‌نمایی فردی شرور در حوزه انتظامی پاسگاه قره‌طغان، بلافاصله مأموران در محل حاضر شدند.

دستگیری شرور مسلح در نکا با سلاح شکاری

وی افزود: پس از دریافت گزارش‌های مردمی و بررسی دقیق، مأموران با اقدامات اطلاعاتی این شرور را در حالی که یک قبضه سلاح شکاری دو لول به همراه داشت و متواری شده بود، در مخفیگاهش شناسایی و در عملیاتی غافلگیرانه به همراه سلاح و فشنگ دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی نکا با تأکید بر برخورد قاطع با هرگونه اقدام امنیتی گفت: امنیت خط قرمز پلیس است و در برابر هرگونه ایجاد ناامنی و اقدام به شرارت یا قدرت‌نمایی به صورت شبانه‌روزی قاطعانه وارد عمل می‌شویم و اجازه برهم زدن امنیت عمومی را به هیچ‌کس نمی‌دهیم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار