مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان:

استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای ارتقای تولید مسکن در استان زنجان ضروری است

«شاهین‌فر» با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌ها به منظور ارتقای تولید مسکن در استان، گفت: باید با استفاده از تفکر نوین و به‌کارگیری فناوری‌های روز، مسکن با کیفیتی ساخت.
کد خبر: ۷۸۶۵۳۸
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۸ - 19October 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از زنجان، «سعید شاهین‌فر» امروز در حاشیه نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان که در محل نمایشگاه بین‌المللی کاسپین زنجان برگزار شد، اظهار داشت: برگزاری این نمایشگاه همزمان با پروژه‌های دولتی تولید مسکن، تأثیر مثبتی در ارتقای کیفیت ساخت‌وسازهای مسکونی خواهد داشت.

استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای ارتقای تولید مسکن در استان زنجان ضروری است

وی با اشاره به ایجاد رقابت سازنده در برگزاری نمایشگاه، بیان داشت: این رویداد فرصتی ارزشمند است تا توجه ویژه‌ای به ساخت مسکن با کیفیت شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان، همچنین تأکید کرد: ساخت‌وساز مسکن باید با دقت و طراحی‌های اصولی انجام شود و کیفیت نباید فدای کمیت شود.

شاهین‌فر در ادامه گفت: در استان زنجان اقدامات مؤثری در حوزه مسکن صورت گرفته و باید تولید مسکن با جدیت و شدت بیشتری دنبال شود.

وی بر ضرورت بهره‌برداری از تمام ظرفیت‌ها جهت ارتقای تولید مسکن در استان تأکید کرد و یادآورشد: لازم است با به‌کارگیری ایده‌های نو و فناوری‌های پیشرفته، مسکن با کیفیت مناسب تولید کنیم.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان، خواستار تداوم برگزاری نمایشگاه‌های صنعت ساختمان در استان شد و گفت: این نمایشگاه‌ها به ارتقای کیفیت ساخت‌وساز مسکن و معرفی محصولات متنوع کمک شایانی می‌کنند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار