مشاور امنیت ملی عراق: اتحاد کشور‌های منطقه کلید برقراری آرامش و ثبات است

قاسم الاعرجی گفت: اتحاد کشور‌های منطقه کلید برقراری آرامش و ثبات است. در جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه ایران، دشمن انتظار داشت ملت ایران علیه نظام خود قیام کند، اما ملت ایران با انسجام ملی، پایبندی خود به اصول انقلاب را نشان داد.
کد خبر: ۷۸۶۹۹۷
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۹ - 21October 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، «قاسم الاعرجی» مشاور امنیت ملی عراق در دیدار با سرلشکر پاسدار «محمد پاکپور» فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سلام و تحیات رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر عراق را به او ابلاغ و بر تعهد عراق به اجرای توافقات امنیتی با ایران تأکید کرد. 

مشاور امنیت ملی عراق: اتحاد کشور‌های منطقه کلید برقراری آرامش و ثبات است

قاسم الاعرجی با بیان اینکه «امنیت ایران، امنیت عراق است»، هرگونه سوءاستفاده از خاک عراق علیه ایران را قاطعانه رد کرد و از تشکیل کمیته مشترک برای نظارت بر اجرای معاهده امنیتی دو کشور و جلوگیری از هرگونه تحرکات غیرقانونی خبر داد.

مشاور امنیت ملی عراق همچنین به آتش‌بس اخیر در غزه اشاره کرد و با ابراز بی‌اعتمادی به رژیم صهیونیستی، احتمال نقض این آتش‌بس را بالا دانست و تأکید کرد: اتحاد کشور‌های منطقه کلید برقراری آرامش و ثبات است. در جنگ ۱۲روزه رژیم صهیونیستی علیه ایران، دشمن انتظار داشت ملت ایران علیه نظام خود قیام کند، اما ملت ایران با انسجام ملی، پایبندی خود به اصول انقلاب را نشان داد.

وی نیز در پاسخ، بار دیگر بر تعهد عراق به پیشگیری از هرگونه اقدام علیه امنیت ایران از خاک این کشور تأکید کرد و گفت: «ما در جنگ ۱۲ روزه اجازه هیچ‌گونه تحرکی به گروه‌های معارض ندادیم و در آینده نیز قاطعانه مانع خواهیم شد.» 

در پایان، دو طرف بر تقویت همکاری‌های امنیتی و عملیاتی کردن توافقات دوجانبه تأکید داشتند و مقامات عراقی پایبندی اخلاقی و سیاسی خود به تعهدات با ایران را مورد تأکید قرار دادند.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار