سردار رضایی: خانواده، نقطه هدف در تهدیدات دشمنان است

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور گفت: امروز نهاد خانواده، نقطه هدف در تهدیدات دشمنان و معاندان نظام است.
کد خبر: ۷۸۶۹۹۸
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۸ - 21October 2025

به گزارش گروه جامعه دفاع‌پرس، سرتیپ پاسدار «قاسم رضایی» جانشین فرمانده کل انتظامی کشور در اختتامیه اولین دوره توانمندسازی فرماندهان انتظامی که در جوار بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) برگزار شد از رشادت، از خودگذشتگی و حماسه سازی کارکنان انتظامی برای برقراری نظم و امنیت تشکر کرد.

سردار رضایی: خانواده، نقطه هدف در تهدیدات دشمنان و معاندان نظام است

وی افزود: انقلاب اسلامی در ادامه مسیر نهضت عاشورا و کربلا در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ با شکوه حضور مردم رقم خورد و تا ظهور حضرت ولی‌عصر (عج) ادامه خواهد داشت، براین اساس می‌توانیم بگوییم شهدای انقلاب اسلامی در مسیر شهدای صدر اسلام و نهضت عاشورا قدم برداشته‌اند و شهدای فراجا نیز در این عرصه آسمانی شده‌اند.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور با بیان اینکه اگر کار برای خدا باشد خستگی و ناتوانی در آن وجود ندارد، گفت: امروز حاصل زحمات شما را در صحنه‌ها می‌بینیم و احساس راحتی می‌کنیم، حضرت زینب (س) آن همه سختی دید مخصوصاً سختی اسارت، اما آن جمله را فرمودند؛ جز زیبایی چیزی ندیدم و بنابراین باید کارهایتان برای خدا باشد.

سردار رضایی با اشاره به اهمیت مرزبانی، بیان داشت: مرزبان پرونده‌اش بسته نمی‌شود و تا روز قیامت این پرونده باز می‌ماند و در آن روز همه اعمال مثبت او به عنوان یک مجاهد فی سبیل الله ثبت می‌شوند.

وی با بیان اینکه شما پاسدار، نگهبان و حافظ انقلاب هستید، گفت: مشروعیت و مقبولیت فراجا از عنایت ولایت فقیه و پشتیبانی مردمی است و شما جایگاه والایی دارید چرا که کارتان، شغل نیست توفیق الهی است و نباید این تکلیف را با شغل‌های دیگر مقایسه کرد.

سردار رضایی با تاکید بر عمق بخشی جایگاه تربیت و تعالی نیروی انسانی کارآمد تاکید کرد و گفت: آموزش کارکنان نیز عبادت است.

وی با بیان اینکه ایران اسلامی امروز تنها کشوری است که در برابر استکبار و ظالمان ایستاده است گفت: این نظام با قداست و جایگاه اقتداری، پلیسی دارد که سازمانی انسان محور است و در آن آموزش یک اصل و یک ضرورت غیر قابل خدشه محسوب می‌شود.

سردار رضایی گفت: پادگان‌های آموزشی عبادتگاه هستند و در این رابطه باید فرهنگ بزرگ سازمانی را که موضوع انضباط است رعایت، اجرا و آن را شکل دهیم چراکه انضباط شاکله کار پلیس مقتدر است.

وی بیان داشت: یکی دیگر از شاخصه‌های پلیس اسلامی، روحیه انقلابی و جهادی است و این روحیه انقلابی یعنی خود را ندیدن، کار انقلابی انجام دادن، تکلیف مدار بودن و نه رفع تکلیف، بصیرت بالا و تمام فرایض را آشنا بودن و انجام دادن فریضه امر معروف و نهی از منکر را در خود و اطرافیان بالا بردن و اجرا کردن، روحیه انقلابی یعنی شجاعت جایگاه شهید را درک کردن و وظایف خود را به موقع و درست انجام دادن.

سردار رضایی با تصریح این مطلب که امروز نهاد خانواده، نقطه هدف در تهدیدات دشمنان و معاندان نظام است بر ضرورت پاسداشت ارزش‌ها و سبک زندگی اسلامی و همچنین تهدید شناسی در این حوزه تاکید کرد.

جانشین فرمانده کل فراجا خاطرنشان کرد: معیشت و رفاه کارکنان دغدغه فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران است و به عنوان اولویت اساسی دنبال می‌شود.

انتهای پیام/ 261

برچسب ها: فراجا ، پلیس ، خانواده
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار