نقش ممتاز گروه‌های جهادگر در تقویت جریان مقاومت/ بدون مقاومت مردم، ظهور معنایی نخواهد داشت

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه ایستادگی مردم در مقابل ظلم زمینه ساز ظهور امام زمان (عج) است، گفت: نقش تیم‌های جهادی در مناطق مختلف منطقه از جمله لبنان در تقویت جریان مقاومت بسیار چشمگیر و مهم است.
کد خبر: ۷۸۷۱۷۲
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۱ - 22October 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، آیت‌الله «سید احمد علم‌الهدی» نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در دیدار با جمعی از جهادگران در محورهای مقاومت که روز گذشته انجام شد، اظهار داشت: چه عواملی باعث افزایش ظلم و جور در عصر ظهور می‌شود، در تمام آن مظالمی که بر روی کره زمین تا به الان بوده است، وقتی بررسی می‌کنیم فساد بوده اما ظلم و جور نبوده است؛ زیرا وقتی حاکم فاسدی بر مردم مسلط شد، مردم این نظام را نیز پذیرفتند پس دیگر این شرایط ظلم و جور محسوب نمی‌شود؛ مانند دوران قاجار که جنایات و ستمگری‌های بسیاری بر مردم اعمال می‌شد اما مردم آن شرایط را پذیرفته بودند.

نقش ممتاز گروه‌های جهادگر در تقویت جریان مقاومت/ بدون مقاومت مردم، ظهور معنایی نخواهد داشت

وی افزود: ظلم و جور در موقعیتی است که مردم آن را نپذیرند و قیام کنند؛ یعنی این قیام و حرکت مردم نشان‌دهنده پر شدن دنیا از ظلم و جور است.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به شرایط تاریخی گذشته و امروز لبنان ادامه داد: در گذشته بیروت محل خوشگذرانی و عیاشی بود اما امروز حرم اهل‌بیت (ع) شده است؛ زیرا مردم قیام کردند.

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: وقتی بنا شد بستر حزب‌الله شکل بگیرد؛ شما از اینجا بروید لبنان در مقابل جنایتکار ایستادگی کنید و ستمدیدگان جنایت را کمک کنید؛ همچنین این هماهنگی و همکاری بین طرفداران وجود اقدس امام زمان (عج) و فدائیان حضرت از اهمه دنیا صورت بگیرد و جریانی به نام مقاومت در مقابل همه جنایت‌های بایستد تازه مشخص می‌شود، دنیا مملو از ظلم و جور شده است.

آیت‌الله علم‌الهدی ابراز داشت: ما باید به این نکته توجه کافی و لازم را داشته باشیم که آنچه موجب قرب و نزدیک شدن ظهور می‌شود، توسعه جرم و جنایت است، اما اگر هر روز مردم ما در مقابل این ظلم کوتاه بیایند، دیگر ظهور معنایی ندارد؛ اینکه برخی صحبت از مذاکره می‌کنند نشان می دهد درک درستی از مقدمات ظهور و ایستادگی در مقابل ظلم و جور ندارند.

وی تأکید کرد: هر کسی می‌خواهد به‌عنوان وابستگی به وجود مقدس امام زمان (عج) و ظهور آن حضرت با ظلم و جور مبارزه کند که آن جنایت جنایتکار به حساب ظلم گذاشته شود و فلسفه ظهور محقق شود، پس بنابراین بایستی آنان از هرکجای کره زمین هستند، همه دست به دست هم بدهند و در مقابل ظلم بایستند.

عضو مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: اقداماتی که شما در لبنان انجام می‌دهید، تنها امدادرسانی نیست، مبارزه و کمک به مقاومت است و شما مقاومت نیرویی که بایستی در مقابل اسرائیل ایستادگی کند را افزایش دادید؛ دیگر آنها دچار ستوه و خستگی نمی‌شوند.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: این ایستادگی باعث می‌شود ظلم و جوری که براساس این مقاومت تشدید می‌شود، فلسفه  و جهتی باشد تا امام زمان (عج) تشریف بیاورند؛ یعنی بهترین و ارزشمندترین اقدام در زمینه‌سازی ظهور است؛ لذا با این کیفیت شما سپاه آن حضرت محسوب می‌شوید.

آیت‌الله علم‌الهدی با بیان اینکه سپاه امام زمان (عج) قبل از آمدن ایشان شکل می‌گیرد، نه بعد از آمدن ایشان خاطرنشان کرد: بنابراین بزرگترین مصداق عضو سپاه امام زمان (عج) شما هستید که وارد این عرصه شدید و اداره کردید؛ توجه داشته باشید که استمرار شما در این فعالیت‌ها بسیار مهم و حیاتی است.

وی تاکید کرد: شما در کنار ایستادگی بایستی نیرو جذب کنید تا توسعه این خدمات به جایی برسد که دشمن مستاصل شود و اقدام به مقابله بیشتر کند؛ در نهایت نیز آن حضرت خودشان تشریف می‌آوردند و دنیا را پر عدل و داد کنند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار